2014. április 2., szerda

NOTD: Lila-arany

Na jó én teljesen zokni vagyok, hogy a tavasz közepén ilyen karácsonyi körmöket pingáltam magamnak, de a végeredmény alapvetően tetszik úgyhogy megmutatom nektek is :)

Az egész úgy kezdődött, hogy az íróasztalom legritkábban használt fiókjában kerestem egy ezer éves iratot és közben a kezembe akadt két üveg ki tudja mióta ott kallódó körömlakkocska. Az egyik a képeken is látható 68-as számú Maybelline Express Finish körömlakk, ami a Plum Prune fedőnévre hallgat. 
Hogy hány éves azt csak becsülni tudnám, de úgy emlékszem általános iskola végén/középsuli elején (2002 körül) került ez valamilyen újság mellékleteként a birtokomba. 
/Itt jegyezném meg, hogy a kezdő kép nem a lakk hibájából csíkos, hanem én voltam lütyő és elfelejtettem alap lakkot felvinni így pedig átüt a körmöm hosszanti barázdáltsága, amit még nem sikerült megszüntetnem pedig már vitamint is szedek célirányosan illetve sikerült növelnem a bevitt folyadék mennyiségét is :( /


Az üveg ma kb félig van, nem fotóztam le mert egy régi lakkborulásos baleset és az azt követő acetonos vattás áttörölgetés miatt a feliratok majdnem teljesen lekoptak róla, így nem túl szívderítő látvány, de legalább a megmaradt lakk állaga tökéletes és gyorsan is szárad :) 
Elég jól pigmentált, így egy rétegben is elég lenne talán, de én a biztonság kedvéért kettőt vitem fel belőle. Mivel magában nagyon pucérnak tűnt ezért egy kis aranyos díszítést kapott... Csak miután elkészültem vele tűnt fel, hogy ez inkább karácsonyi mani mint sem tavaszi XD
Ezer éves lakkról lévén szó swatchot nem igazán találtam róla ezért készítettem egy ilyen kis szösszenetet, amin láthatjátok hogy milyen szépen váltogatja az árnyalatait különböző fényviszonyok mellett.

Ismeritek/Ismertétek ezt a lakkot? :)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...