2014. szeptember 29., hétfő

ManiCute: Indiánnyár

Hihetetlen milyen gyorsan repül az idő. Nem rég posztoltuk csak a geometriás manikat és már itt is van a következő téma, ami nem más mint az indián nyár, az ősz legjobb része, amikor visszakacsint ránk még egyszer a nyárias napsütés


Őszi gyerek lévén én nagyon szeretem ezt az időszakot. Annyira adta magát, hogy milyen manikűrt fogok készíteni mára, hogy kicsit snassznak is érzem a végeredményt.


Ettől függetlenül több napig viseltem, élőben ráadásul sokkal-sokkal szebb volt, mint a képeken. Valamiért nagyon nehéz volt fotózni, talán a kevés csillámos lakk miatt - amit itt-ott felütögettem rá - tudott nehezen főkuszálni a fényképezőgépem, de nagyon megszenvedtem ezért a pár képért is.


A manikűr alapját a Nailsaurusnál látott Nimbus tutorial segítségével készítettem el az ősz színeivel, sárga, piros, narancs és barna lakkok felhasználsával. Itt-ott pici csillámos lakott is vittem fel, hogy ne legyen uncsi :)


Az alap teljes száradása után a Feathers névre hallgató Petla lemezemmel barna leveket nyomdáztam minden körmömre. Egyszerű, de látványos manikűr lett a végeredmény :)

 Nézzétek meg a többiek munkáit is:

9 megjegyzés:

  1. Szerintem nagyon jól visszaadja egy langyos őszi délután hangulatát.

    VálaszTörlés
  2. Bárcsak olyan meleg lenne az idő, mint amilyen melegséget áraszt a manikűröd :) tetszik nagyon.

    VálaszTörlés
  3. Csini lett. :) Úgy látom nagyon egy rugóra járt az agyunk. :D Én is nyomdáztam volna még rá, ha lenne leveles mintám... :)

    VálaszTörlés
  4. Nagyon tetszenek a színek!:) Szép manikűr lett!

    VálaszTörlés
  5. tökre jó lett, ez a nimbus megoldás is szuper :)

    VálaszTörlés
  6. Nagyon szép szín és minta, hamisítatlan ősz :)

    VálaszTörlés
  7. Ez nagyon tetszik, pont olyan, mint egy szárított falevél :)

    VálaszTörlés
  8. Nagyon jól sikeült és a színek nagyon szépek.

    VálaszTörlés

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...