2015. július 31., péntek

Mini-Mani-Mix

A nyár beköszöntével egyre kevesebb időt töltök a számítőgép előtt, így a blog is picit háttérbe szorult. A körmeim viszont így sem csupaszok, ezért úgy gondoltam, hogy pár manikűrt megmutatok nektek az elmúlt hetek terméséből.


Négy manit választottam, aminek nagyon prózai oka van. Ezekről van csak képem :) 

Egyik sem túl kreatív és az elkészítésük sem vett sok időt igénybe. A kánikulában csak ilyenekre van/volt energiám:)

Az első egy amerikai zászlós, július 4-ére készült manikűr, ami a csillagok nélkül akár matrózosnak is elmenne, szóval igazi nyári minta... fogjuk rá :)


Az elkészítéséhez matricákat használtam. Nem vizes matricákról, hanem a hagyományos körömmatricákról van szó. Ebay-országból érkezett a csomag még tavaly nyáron. 


A második manikűr, amit mutatok még a levendula fesztiválra készült. ITT írtam a fesztiválról bővebben. Természetesen lila színben gondolkoztam :)
Itt a körmeim is elég pindurik voltak még.


Gyakran festem ilyen módon a körmeimet. Itt épp egy Aden és egy Lora lakkot kombináltam. Egyszerű, gyors mutatós :)


Folyamatosan próbálkozom a stamping decal technikával is. Több kevesebb sikerrel. Ez a karikás manikűr is egy ilyen kísérlet eredménye volt. Nem igazán tetszett, fél nap után lemostam :)


Ezt a cuki-pinky-csajos manikűrt már instagramon láthattátok. Egy BPS lemezt használtam hozzá meg néhány olcsó lakkot (Aden, Essence), az eredmény pedig egy nem túl feltűnő, de mégis különleges manikűr lett. Szerettem viselni.


5 megjegyzés:

  1. Szép ez a matricás körmök, és a rózsaszín mani tetszik még! :)

    VálaszTörlés
  2. Nekem a rózsaszín a kedvencem, imádom ezt az árnyalatot, már csak a fele van meg a lakknak. A stamping decalses is jó lett!! Matricázni nem szoktam (főleg a vagdosáshoz nincs idegzetem), a sima, minta nélküli köröm meg ritka nálam, de az a lila is szép árnyalatú lakk.

    VálaszTörlés
  3. A rózsaszín mani a kedvencem, nagyon bájos :)

    VálaszTörlés
  4. Én az első manira simán azt hittem kiskép alapján, hogy matrózos. :)

    VálaszTörlés

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...