2017. július 2., vasárnap

Mani-mix 2017/01


Időről-időre alábbhagy a blogírási kedvem, de a körömlakkozást azért nem hanyagolom el teljesen ezen időszakok alatt sem :)

Most néhány eddig itt még nem mutatott manikűrt hoztam nektek. Mivel ezekről külön-külön nem tudnék sokat írni, ezért nem kizárt, hogy a jövőben inkább ilyen formában fogok ide posztolgatni, mert a blogot "bezárni" azért nem szeretném akkor sem, ha mostanában kicsit ellustultam :)


Ez volt az egyik első S-he lakkom (317) ha jól emlékszem, és ő is egyike a Chanel Péridot dupe-oknak. 

Ezt a színt egyébként legalább 3 különböző márkától beszereztem már, mégsem használom szinte soha őket. Pedig az üvegben szépecskék... Soha nem fognak elfogyni azt hiszem :D

Ebben a maniban a S-he lakkra Moyra metal effect arannyal nyomdáztam egy BC-15-ös aliexpresses lemezről vett spirálos pöttyös mintát.

Szintén nyomdázott manikűr készült a molyon futó kihívás "szerelem" témájára. 
Igaz, elég minimál stílusban, már ami a körmökön szereplő sziveket illeti.

A minta a Puzzles névre hallgató Petla lemezzel készült.

A felhasznál lakkok pedig:
Moyra Pastel Shades 601 
Avon Decadence



Ha eddig nem találtátok volna ki, akkor itt és most bevallom, hogy szeretem a Moyra lakkokat :)

Ez a manikűr egy Ritától kikukázott kapott rózsazsín (No 956 Rosalie) és egy nálam nagyon ritkán előkerülő sea salt (Calypso) lakk kombinálásával készült.

A nyomdázott mintát a Moyou Flower power 04-es lemezről választottam

Ez a félig nyomdázott - félig "freehand" mani nagyon régen készült, de valamiért eddig azt hiszem nem töltöttem róla ide fel képeket.

Az alapja az Essence serendipity névre hallgató piszkos lila lakkja volt, amit imádtam és azóta is hiányolom a készletemből.

Erre nyomdáztam egy sötétkék Visions lakkal és egy pink Adennel egy színátmenetes mintát (Moyou Punk), amit a száradást követően fehér zseléstollal húzott vonalakkal egészítettem ki.

A minta ötletét egy régi ingem adta, az ing még megvan, de egy alkalomnál többször nem próbáltam hozzá passzoló manikűrt készíteni :D




Az itt mutatottak közül ez a legfrisebb és talán ez tetszett a legkevésbé, pedig fejben nagyon vidámnak éreztem, de valamiért a körmeimen már nem szívesen nézegettem.

A világoskék egy régi Miss Sporty, a zöld egy szintén ezer éves Cairuo, a narancs egy Moyra (852 Sahara) az arany pedig szintén Moyra (metal effect ;-) )

A nyomdázáshoz a mintát egy born pretty store-os lemezről, a BP-31-esről választottam.









Ezt hagytam a végére, mert ezzel kicsit bajban vagyok.

Az alap biztos, hogy a S-he 245-ös árnyalata, ez van a középső- és a hüvelykujjamon.

A többire drip marble technikával készítettem a márványos mintát, egy pink Aden, a fenti S-he és egy fekete Lora lakk ide-oda folyatgatásával, amit száradás után matricaként helyeztem fel a körmeimre.

Ezzel is úgy jártam, mint oly sok mindennel mostanában. Fejben és még a genothermen is jól nézett ki, de a körmeimre téve már nem éreztem hozzám illőnek...
Mostam is le a fényképezés után :/


Éééés ennyi, de van ott még, ahonnan ezek jöttek és ezt vehetitek fenyegetésnek/ígéretnek. Elég sok befotózott manikűr várja, hogy valamilyen formában közzé tegyem, már csak kedvet és időt kell találnom hozzájuk...

Addig is jó hétvégét mindenkinek. Élvezzétek a szép időt, amíg tart ;-)

3 megjegyzés:

  1. Nagyon csinik :) A rózsaszín és az inges a kedvencem!

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszi, nekem is a rózsaszín tetszik a legjobban azt hiszem :)

      Törlés
  2. A S-he 317-es nekem is megvan. Én is nagyon ritkán használom, pedig nagyon tetszik. Nekem az inges manikűröd lett a kedvencem.

    VálaszTörlés

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...