2017. szeptember 24., vasárnap

TESZT| Born Pretty Store Shell Glimmer Nail Polish - Moonstone


Ismét megkerestek a Born Pretty Storetól, hogy lenne-e kedvem kipróbálni pár terméküket és az az igazság, hogy ilyen szépségekre nem tudtam nemet mondani.

Instagramon már láthattátok a csomagocskát, amikor megérkezett, de ez pont az elutazásom előtti napokban történt, így komolyabban nem tudtam eddig megismerkedni a tartalmával.

Az első választottam egy fedőlakk, ami csodaszép kagylóhéj effekttel dolgozik. Én a P001-es Moonstone árnyalatot választottam, ami egy különleges kékes fényt ad bárminek, amire kened.
Üvegben semmi extra, felkenve viszont mutatós...


Az igazi gyöngyházas hatást szerintem a P002-essel lehetne elérni, de az olyan uncsi, ez a kékes sokkal izgalmasabb unikornisostündéreshableányosangyalos... kinek melyik fantasztikus lény a lieblingje :D

Élőben eddig csak egyszer viseltem, egy babakék lakkra kenve és csodálatos belső fényt adott neki. A színén nem változtatott, de adott egy kis pluszt hozzá, ami nagyon kis különlegessé tette szerintem.

Magában a körömre felkenve is nagyon tetszik egyébként, szolid, de mégis különleges, ha épp úgy esik rá a fény.
Sajnos a sok lakkozástól picit elsárgultak a körmeim, így én az effektes fedőlakk ellenére pucérnak érzem őket és nem szeretem ha nincs teljesen eltakarva az elszíneződésem.

Az indexképen két rétegben láthatjátok önmagában a körmeimen, a következő képeken pedig megmutatom, hogy hogyan viselkedik különböző alapszínek fölé felkenve.


A lakk alapja kicsit vajszínűbe hajlik, hófehérre és ezüstre kenve el is sárgítja azokat, de a feketén, a rózsaszínen és a zöldön szerintem jól mutat. Picit hajlamos a csíkozódásra, de ügyesen felkenve ez minimalizálható, illetve a körömegyenetlenségeket is eléggé kihangsúlyozza. Egy barázdakitöltő alaplakk nem árt alá ;-)

Minden szín fölé egy réteget kentem, a száradása gyorsnak mondható a körmeimen a két réteg is pikk-pakk megszáradt és miközben ezt a bejegyzést írom  meg-megállok a körmeimet nézegetni, de továbbra sem tudok megbarátkozni a sárgaságommal :(


Az üveg 9 ml lakkot tartalmaz és most akciósan 3.99$-ért tudjátok megrendelni ITT
Teljes áron szerintem kicsit húzós lenne...


Maga a webshop pár hete egy kis ráncfelvarráson esett át és azt kell mondanom nagyon igényes lett, nem csak az online felület, de a kapott termékek csomagolása is minőségibb hatást kelt a korábbiakhoz képest.


A körömlakkok kis kartondobozban érkeztek és minden fontos információt fel is tüntettek rajta (színkód, fantázianév,összetétel).

A külön kis tégelyben érkezett pigmentek és glitterek (igen, ezek lesznek a következő bejegyzéseim főszereplői)  is logós, mattított kis simitózáras tasakokba voltak külön-külön csomagolva. nekem nagyon tetszik ez az új irányvonal. Környezetvédelmi szempontból ez a sok plusz csomagolás akár unszimpatikus is lehet egyeseknek (nekem is szokta szúrni a szemem)  de én a nagy részét újrahasznosítom, a simítózáras tasakokban például a bizsuimat szoktam tárolni, így óvom őket az idő előtti elszíneződésektől, amit a levegővel való folytonos érintkezés meggyorsít. Illetve nem is gubancolódnak össze a nyakláncaim.

A kedvenceim, amiket gyakran viselek, persze nekem is szem előtt vannak a kis tárolójukon, de a ritkábban hordottakat bezacsizva tartom a kis kincsesládámban ;-)

Na most már nagyon elkanyarodtam a témától. A lényeg, hogy ez a lakk jó választás volt szerintem, bár még ki kell kísérletezgetnem, hogy milyen alapszínekkel lesz harmónikus a végeredmény. De ha ez meglesz, biztos, hogy sok manikűrömet fel fogom dobni vele, ha magában nem is fogom felkenni a körmeimre.

Ti szeretitek az ilyen effektes fedőlakkokat? Magukban vagy szín fölé kenve inkább?

Ha ismertek hasonló végeredményt okozó könnyebben beszerezhető (pl drogériás márka) alternatívát írjátok meg kommentben! :)




2 megjegyzés:

  1. Már nincs különleges fedőlakkom, nem használom ki őket. A honlapot viszont megnézem, régen jártam arra :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Nekem még egy cipősdoboznyi ilyen-olyan glitteres meg egyéb fedőlakkom van, de nem akarnak elfogyni. Újabbat viszont a tesztre kapott két üvegen kívül szerintem idén nem vettem, úgyhogy haladgatok. Előbb-utóbb csak elfogynak :)

      Törlés

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...