2014. augusztus 26., kedd

33DC: Follow someone's tutorial

Oké, tudom, hogy ez a múlt heti téma, de már csak pár óráig lehet az inlikz kódot hozzáadni a többiek munkájához, én pedig nem akarok egyik körből sem kimaradni ezért "picit" megcsúszva, de hozom a következő manikűrt, amit egy tutorial alapján kellett elkészítenünk.
Nem bonyolítottam túl a dolgot, Ági leírását választottam a sheer tints utánzatú lakkok készítéséről, illetve használatukról.
Nem életem legjobb manija, de távolról az összhatás tetszik. Sajnos a pirosas-pinkes lakkom túl pigmentált lett, ezért csak zöldet, sárgát és kéket használtam. Utólag már nem is bánom, jók ezek a színek így együtt :)
A nyomdázás nem úgy sikerült, ahogy terveztem, de tegnap éjjel már nem volt idegzetem elölről kezdeni. Remélem a holnapi manikűrömnél már jobban fog sikerülni, ugyanis holnap hozom a kihívás következő feladatát, ami egy ruhánkról választott minta lesz ;-)

Nézzétek meg a többiek munkáit is:

2 megjegyzés:

  1. Nagyon jó lett, ez a sheer tints dolog engem is izgat, jó is hogy eszembe juttattad, amikor láttam Áginál akkor el is kezdtem kutyulni csak aztán félbemaradt a projekt :D

    VálaszTörlés
  2. Nagyon jól sikerült a nyomdázás és a színek is szépek és vídámak!

    VálaszTörlés

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...