2014. november 14., péntek

NOTD: Pöttyök

Nagyon régen hoztam olyan igazi just for fun manikűrt, mostanában szinte csak a különböző kihívások teljesítésével jelentkeztem itt.  
Lassan kifut viszont mindkét kihívás, aminek aktív részt vevője vagyok, de úgy döntöttem, hogy idén már többre nem is jelentkezem, mert nem akarom, hogy a mennyiség a minőség rovására menjen. 

Igyekszem inkább a kihívásoktól független ötleteimet megvalósítani. Rengeteg van, amit folyton csak halogatok mert valami mást "kell" épp csinálnom. 
Ne értsetek félre, szeretem a kihívásokat, nagyon inspirálóak, de mostanában olyan kevés szabadidőm van, hogy amikor manikűrözök jobban esik a saját fejem után menni, mint kötött témakörökön belül mozogni :)

Természetesn a ManiCute hétfőket folytatom és a Manikűrvadászos fordulókban is szeretnék részt venni, de egyelőre ennyi "kötelezettség" fér csak bele, remélem jövőre rendeződnek picit a dolgaim és több időm jut a blogra is ;-)

Na de elég a lelkizésből, mutatom azt, ami miatt idekattintottatok, egy vidám, kicsit tavaszias pöttyös manikűrt

A készítés apropója egy DM-es Miss Sporty akció: 3 db vásárlása esetén darabja 299 ft a Clubbing Colours lakkoknak. Hiába van ősz, nekem a vidám tavaszi színek felé húzott a szívem és 3 szépséges árnyalat haza is jött velem. 


A vicc az egészben, hogy a 3 új lakkomból végül csak egyet használtam ennél a manikűrnél, a mutatóujjam korallos lakkját. A világos kéket korábban vettem, a két Rimmel lakk pedig régi kedvencem. A portobello pink a tökéletes pink árnyalat számomra, a sunny days pedig a kedvenc sárga lakkom. Nem nagy dicsőség, ha figyelembe vesszük, hogy kb 4 sárga lakkom van összesen, de akkor is ez a kedvenc :)

3 megjegyzés:

  1. Imádom a pöttyös manikűröket , jó lett :)
    Ha van kedved jelentkezz a nyereményjátékomra :)
    http://mazsolavilag.blogspot.hu/2014/11/szulinapi-nyeremenyjatek.html

    VálaszTörlés
  2. Ez aztán felvidítja az embert az álmoskás, borongós őszi napokon :)

    VálaszTörlés

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...