Profiljaim és más blogjaim

Sziasztok!

Gondoltam, hátha szeretnétek picit jobban megismerni ezért létrehoztam ezt a külön oldalt, ahol egyéb hobbijaimhoz kapcsolódó profiljaimhoz adok nektek linkeket :)

1. Gyöngy és egyéb bizsukészítős blogom: http://bar-bi-zsu.blogspot.hu/
Egy ideje nem frissítettem, de már tervben van pár új ékszer, illetve befotózott régebbiek is, amik csak a bejegyzés megírására várnak

2. Geocaching profilom: http://geocaching.hu/users.geo?id=71403


3. Postcrossinghttp://www.postcrossing.com/user/Baraby
Sajnos a magyar posta pofátlanul drágán nyújtja tökéletlen szolgáltatásait ezért ezt a hobbimat is felfüggesztettem egy ideje. Régebben havonta több lapot is küldtem, ma már jó ha évente 1-2t feladok.

 
Változó, hogy mennyi időm jut az olvasásra, de azért igyekszem naprakészen vezetgetni ezen az oldalon, hogy mit is olvasok éppen. Jelenleg ezeket:

Sok könyvet a Magyar Elektronikus Könyvtáron keresztül olvasok. Főleg klasszikus irodalmat :)
Én is a Magyar Elektronikus Könyvtár olvasója vagyok

Mára az egyetlen számítógépes játék a D3, ami elé ha időm engedi le is ülök játszani. Még középiskolás koromban nagy gamer voltam, sajnos a mostani életem már nem teszi lehetővé, hogy napi több órát a gép előtt töltsek. És azt hiszem, ki is öregedtem már belőle. Egyedül ez a játék, az amire még néha időt szakítok. Ha ciki, ha nem :P1 megjegyzés:

  1. Hi, Great information! Would you please consider sharing my link to your readers? Please email me back at haileyxhailey gmail.com.

    Thanks!
    Hailey

    VálaszTörlés

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...