2014. augusztus 12., kedd

33DC: A mani featuring 2 patterns

Kicsit besűrűsödtek a dolgaim a héten, ez a manikűr is az utolsó pillanatban készült el. Olyan szinten el vagyok havazva, hogy a saját blogom írásán kívül, a többiek olvasására sem nagyon van időm, raádásul hamarosan el is utazok úgyhogy még inaktívabb leszek. Na nem mintha panaszkodni akarnék :)

Térjünk is rá inkább a mai feladatra, ami a két fajta minta felhasználásával készült manikűrt takarja. Eredetileg nem ilyet terveztem, de időhiány miatt végül ezt sikerült kihozni az alapötletből:

Kézzel festett virágokkal akartam díszíteni a rózsaszín alapot, de az idő és legfőképp a türelem hiányában végül inkább ezekkel a cuki virágos strasszokkal leegyszerűsítettem a dolgot.

Bár minden körmöm pöttyös, de máshogy, ezért fogjuk rá, hogy két féle mintát alkalmaztam ;-)

Alapnak az új Lacura lakkomat használtam 2 rétegben, az árnyalat neve Chocolate. Szerintem inkább kakaós tej színe van, de nem kötözködöm :) A középső- és gyűrűsujjamra pedig a Rimmel Lose your lingerie babarózsaszín árnyalata került a Rita Ora kollekcióból.

A csíkokat szabad kézzel festettem, de azt hiszem a képek alapján, erre már ti is rájöttetek :)

Miután a csíkok megszáradtak, bepöttyöztem őket az alapnak is használt barna lakkal. Csak ezután álltam neki a rózsaszín körmeim díszítésének. Elsőnek a virágokat ragasztottam fel egy pici színtelen lakk segítségével, majd a sok üres teret kitöltöttem pöttyökkel. Nem akartamt túl sok barnát erre a két körömre, ezért itt a pöttyök egy részéhez inkább fehér lakkot használtam. A képeken nem túl feltűnő, de élőben jobban látszanak ők is :)

Felhasznált lakkok:
Rimmel 60 sec Rita Ora  #203 Lose your lingerie (rózsaszín)
Lacura "Chocolate" (világosabb barna)
Crystal Nails #??(sötétebb barna)
Dor French Manicure (fehér)

Nézzétek meg a többiek munkáit is:

9 megjegyzés:

  1. Nagyon jól pásszol a barna és a lágy rozsszínű körömlakk. Én soha sem tudtam milyen módon használjam fel a kis virágocska díszköveket, nagyon ötletesen helyezted el öket!

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszi, én is bajban voltam a kis virágokkal, de már vannak további ötleteim is rájuk ;-)

      Törlés
  2. Válaszok
    1. Köszönöm, egy ideje már érlelődött bennem ez a párosítás :)

      Törlés
  3. Jól néz ki! Ilyen virág pedig Nekem is kell! :D

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszi :)
      A virágot én egy ilyen csomagban vettem: http://www.ebay.com/itm/2000pcs-Nail-Art-Mixed-Shape-Rhinestones-Acrylic-Decoration-Flat-back-Gems-/141337868527?ssPageName=ADME:L:OU:US:3160

      Törlés
  4. A világos alap, a kis virágokkal nagyon bájos és elegáns! :)

    VálaszTörlés
  5. Hát ez valami fenomenálisan aranyos lett. :)

    VálaszTörlés

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...