2014. szeptember 1., hétfő

Magical Music Manis: One Republic - Counting Stars

Első alkalommal veszek részt a Magical Music Manis kihívásban, de már most nagyon sok öltetem van az elkövetkező hetekre. Sajnos a kezdő dallal nem volt szerencsém, végül csak a címből inspirálódtam és egy egyszerű csillagos manikűrt készítettem:

Bevallom majdnem elfelejtettem, hogy ma startol ez a kihívás is, ezért mindenképp valami gyors manikűrt kellett kitalálnom.

Az utóbbi időben rengeteg lakkot halmoztam fel, amiket még ki sem próbáltam ezért a kihívásokban igyekszem minimum egy új lakkot kipróbálni manikűrönként. Ezzel a manival 3 lakkot is lehúzhatok a listáról :)
Igyekeztem a csillagos eget megjeleníteni a körmeimen, de galaxyhoz most nem volt kedvem, ezért a különböző csillámos topereimet kombináltam.

A felhasznált lakkok a következők:
Oriflame - Colour Breeze (Blue)
Essence - miss universe
Dor #107
Lora #??

Az Oriflame sötétkék lakkját vittem fel először, ezt követte egy réteg Essence, majd az ezüst csillámos Lorából szintén egy vékony réteg (lassan szárad)
Már a Lorában is vannak elvétve csillagok, de kevésnek éreztem ezért a pár hete talált csupacsillagos Dor fedőlakkból halászgattam ki a többit. Nagyon örülök, hogy belefutottam ebbe a lakkba, ezzel a kis üvegcsével el leszek látva egy darabig csillagokkal :)

Nézzétek meg a többiek munkáit is:

9 megjegyzés:

 1. Nagyon tuti lett, az a csillagos fedőlakk elképesztően jópofa! Még sosem láttam ilyet :)

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Köszi.
   Én is egy kis eldugott fodrászkellékesben láttam meg a legalsó polcon leghátul eldugva. Ez volt az utolsó darab :)

   Törlés
 2. Szeretem ezt a dalt, nagyon illik hozzá a körmöd, imádom a csillagokat benne :)

  VálaszTörlés
 3. That is a very sweet and effective mani. I like it! :)

  VálaszTörlés

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...