2014. szeptember 1., hétfő

Manicute: Pin-up

A ManiCute-os lányokkal mára Pin-up témájú körmöket készítettünk. 
Bevallom ez a téma nem volt a kedvencem, nagyon nehezen döntöttem el, hogy milyen manikűröm legyen a mai napra, végül egy viszonylag egyszerű megoldás mellett döntöttem.


Mivel sem matricám, sem nyomdalemezem nincs ilyen témában, kénytelen voltam sk alkotni ismét. Abban biztos voltam, hogy a fő színem a piros lesz. Ötletgyűjtés közben többször belefutottam Ditta von Teese képeibe és megtetszettek a half moonos vörös körmei, ezért én is ilyen vonalon indultam el.
Forrás
Hogy ne legyen túl uncsi a gyűrűsujjamra készítettem egy Betty Boop "matricát". Sajnos csak fekete-fehérre volt időm, de szerintem így sem lett rosz :)
Forrás

Mivel ezt csak fehér háttérrel tudtam megcsinálni, ezért a többi körmömre is ezzel festettem meg a félholdakat, hogy "egyben legyen" az egész,

Az eredmény ez lett:
Nézzétek meg a többiek munkáit is:

6 megjegyzés:

  1. Nagyon jó lett a matricád! Milyen módszerrel készült?

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Eredetileg ez alapján a videó alapján akartam csinálni:https://www.youtube.com/watch?v=u2eF9ZvZLfE

      De a vízbeáztatós, papírledörzsölős lépést inkább kihagytam és leegyszerűsítettem. A kinyomtatott képet simán leragasztottam celluxszal és utána manikűrollóval körbevágtam. Picit meghajlítottam, hogy a körmöm ívét felvegye aztán a még nedves fehér lakkba belenyomtam és átkentem fedőlakkal. A cellux miatt nem maszatolódott el a minta.
      De ha előbb vágom körbe és utána celluxszozom még jobb lett volna, kis ráhagyással körben a ragasztószalagból tényleg matricaként ragadt volna legalább a szélein :)

      Törlés
  2. Nagyon ügyi és leleményes! :)

    VálaszTörlés
  3. Szeretem Bettyt! :)

    VálaszTörlés
  4. ez a matricás dolog nagyon jó ötlet! :)

    VálaszTörlés

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...