2014. szeptember 26., péntek

Nyereményjáték - SORSOLÁS!

Hihetetlen milyen gyorsan repül az idő. Egy hónapja tettem közzé egy nyereményjáték felhívást és már el is jött a sorsolás napja :)

Direkt nem szóltam hozzá a kommentekhez, a sorsoláshoz ugyanis a hozzászólások sorszámát vettem alapul. De utólag is mindenkinek köszönöm a jó kívánságokat :)

Mivel mindenki egyenlő eséllyel indult, senkinek a neve nem került kétszer a "kalapba", ezért úgy döntöttem, hogy a random.org segítségével fogom kiválasztani a nyertest



24-en jelentkeztetek a játékra, a nyertes pedig nem más, mint a 3. hozzászóló


Vagyis MEGAERA!

Gratulálok, kérlek vedd fel velem a kapcsolatot az arabrab(kukac)vipmail(pont)hu e-mail címemen, hogy megbeszéljük a továbbiakat ;-)


A többieknek pedig köszönöm a részvételt. Idén még egy játékkal jelentkezni fogok, már gyűjtöm hozzá a nyereményeket ;-)



Amit eddig nem árultam el nektek az az, hogy igazából két csomaggal készültem a mai napra. A második szerényebb ugyan, de szintén sok szeretettel válogattam össze az elemeit. Ezt nem fogom kisorsolni, mert ennek a nyertesét ti határoztátok meg. A csomaggal az eddig legtöbbet kommentelő olvasómat szeretném meglepni, szóval Mazsola ha ezt olvasod, kérlek te is írj egy e-mailt a fenti címre, mert rád vár a meglepetéscsomag ;-)


Amúgy ez lett a 200. bejegyzés a blogon, de gondolom ez csak nekem érdekes infó :)

3 megjegyzés:

  1. Gratulálok a nyertesnek :)
    Köszönöm a meglepetés csomagot :) már írom is az emailt :)

    VálaszTörlés
  2. Te jó ég, nagyon szépen köszönöm!!!! *.* Máris írok emailt ^^

    VálaszTörlés

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...