2014. november 25., kedd

33 DC - Freestyle/ Recreate someone else's manicure

Ez a kihívás is a végére ért, záró manikűrként pedig egy olyan manikűrt alkottam újra, ami már a kihívás eleje óta el van mentve az inspirációs képgyűjteményembe. 

Mivel a színeket megváltoztattam és a körömformám is más, ezért tényleg nem az eredeti manikűr másolata, inkább csak távoli unokatestvére. Az én verzióm ilyen lett:

Az eredeti manikűr pedig nem más, mint Szilvi tape manija, amit még a kihívás elején készített. Nagyon megtetszett, mert egyszerű, mégis nagyon mutatós a végeredmény.
Az ötletadó manikűr (K-öröm)
Az én verzióm elkészítéséhez az egyik új Catrice lakkomat használtam alapul. Ez pedig a 66-os Blue And A Half Men névre hallgató lilás-sötétkékes szépség. Imádom a Catrice névadásait ^^

Minden lakkot két rétegben szoktam használni. Ennél a színnél ez abszolút indokolt is volt. Az első réteg után még elég siralmas volt az eredmény, de az üveg hátoldalán teljesen korrektül fel is hívják a figyelmet a 2 réteg használatára.

A mellé választott homoklakk pedig egy szintén 'új' lakkom. Igazából már kb fél éve megvettem, de egy barátnőm lecsapott rá és kölcsön kérte. Most kaptam vissza és tudtam végre én is kipróbálni :D 
Neki nincs fantázia neve, egyszerűen ő a Lovely  Nr 9 Baltic Sand lakkja.

6 megjegyzés:

  1. Azóta én is bekockultam :) Nagyon tetszik a te változatod is :) Köszönöm, hogy velem voltál ebben a játékban!

    VálaszTörlés
  2. Great mani - and I really like that Catrice :)

    VálaszTörlés
  3. Imádom a homoklakkokat és ez a kombináció álom szép.

    VálaszTörlés
  4. Ez a név :D A Lovely homoklakkok pedig fantasztikusak. Nagyon jó kis mani lett :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Ugye?? Nagyon kreatív a csapat névadások terén :D

      Törlés

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...