2014. november 11., kedd

Magical Music Manis - Meghan Trainor: All about that bass

A mai - illetve tegnapi - témánk egy Meghan Trainor dalhoz kapcsolódó manikűr készítése.

Nem ismertem eddig ezt a számot, de nagyon bejövős az egész klipp zeneileg, képileg és legfőképp a mondanivalót tekintve :)

Ez a manikűr már a harmadik verzió, amit hozzá készítettem. Egyszerűen egyik megoldás sem tetszett eddig . Ezzel sem vagyok 100%-osan megelégedve, de azt hiszem ezt a feladatot ezzel kipipáltnak tekintem :)


A manikűrhöz a klipben is előforduló színeket igyekeztem válogatni, és egy gyöngysoros-masnis igazi csajos mintát nyomdáztam rá, megpróbálva visszaadni a klip hangulatát.  Minden körmöm más színt kapott, az összhatás elég vidámra sikeredett szerintem :)


Sajnos elérkeztünk az évnek azon időszakához, amikor még sötétben megyek dolgozni, és már sötétben jövök haza. Na ez az, amit nagyon nem szeretek. Nem csak azért mert lehangoló ez a sok sötétség, hanem azért is mert nagyon nehéz használható fotókat készíteni ilyenkor :)
Ideje lenne összedobni egy lightbox-ot, de erre mostanában tuti nem lesz időm :)

Na nem panaszkodom tovább. Ma végre sikerült délelőtt legalább telefonnal lekapnom a manit, de mutatok azért egy lámpafényben készült képet is. Még így is elég nagy minőségbeli eltérés látszik a két kép között:)
Lámpafényben
Felhasznált lakkok:
Miss Sporty - Clubbing Colours #467
Rimmel 60 sec - Sunny days
Rimmel 60 sec - Portobello pink
NYC -  Lavender Cupcake
(hüvelykujj: miss Sporty Clubbing Colours #456 --- ez a képekről lemaradt )

Nyomdázáshoz:
fehér: Essence nyomdázó lakk
piros: Max Faxtor Glossfinity - Burgundy crush




5 megjegyzés:

  1. Nagyon vidám és bájos mani lett. A fénnyel hasonló gondjaim vannak, a napfényes órákat a munkahelyemen töltöm :) Az én light-boxom egyenlőre elég prózai, 2 A4-es lapoot félbehajtok, egymással szemben felállítom őket, akkora helyet kihagyva, hogy beférjen a kezem, felülről "belógatom" a lámpát és így bénázok a fotózással. Annyi, hogy vadásztam a lámpába hideg fehér fényű izzót, de így is sárgítja egy kicsit a színeket... :D

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszi a tippet, ki fogom próbálni mert sokszor csak azért kések a bejegyzésekkel mert egyszerűen nem tudok normál körülmények között fényképezni, az este lámpafénynél készült képek pedig nem szoktak úgy sikerülni, hogy közzé is tegyem őket :)

      Törlés
  2. De jól néz ki, szerintem passzol a zenéhez is :)

    VálaszTörlés

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...