2015. szeptember 7., hétfő

NOTD: Henna

Mostanában csak ilyen kis egyszerű manikűröket viselek, sőt az is előfordul, hogy csak egy (1!) színnel festettem ki a körmöm. Botrányos...

A nagy hőség elmúltával viszont ismét megjött a kedvem a körömdíszítéshez. Mára egy szolid színpárosítást választottam, ami első ránézésre kicsit talán őszies, de szerintem bármelyik évszakban megállná a helyét :)


A manikűr alapja az egyik kedvenc Essence Colour&Go lakkom, a 188-as "dare to kiss" névre hallgató szatényfényű kis csoda. Egy rétegben fed, gyorsan szárad. Csak a tartósságával nem vagyok megelégedve, de két napot azért ki szokott bírni rajtam ;-)


A társául választott lakk egy barnás, bronzos színű Moyra, a Suede effect családból. az 501-es. Sajnálom, hogy nincs neve, de szerencsére neki a sorszámát is könnyű megjegyezni. (Star Wars fanok előnyben ;-P )


Ahogy a mellékelt képek mutatják nyomdázásra is tökéletesen alkalmas. Bár a kisujjam ésigazábólamutatósem nem sikerült a legjobban, a többi körmömön szerintem nagyon szépen felvette ezeket az aprólékosan kidolgozott, gazdag motívumokat. Korábban is használtam már nyomdázásra ezt a lakkot, így nem lepett meg, hogy ilyen jól szerepelt. 

A leírása szerint szarvasbőr hatású, de ez igazán csak fedőlakk nélkül tud érvényesülni, én viszont most nem kíméltem és kapott egy réteget a szintén Moyrás (újkedvenc) fedőlakkomból. 

6 megjegyzés:

  1. Csinos :) Hű, tényleg egyszínű körömmel mászkáltál? :D Én azért legalább gyűrűsujjra szoktam valamit tenni, nekem az a minimál.

    VálaszTörlés
  2. Ez annyira szép és elegáns, nagyon tstszik.

    VálaszTörlés
  3. Csini lett. :) Nagyon jól néz ki ez a két árnyalat együtt. :)

    VálaszTörlés

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...