2015. szeptember 25., péntek

NOTD: Soft leopard

Lehet, hogy már unjátok, de megint egy dare to kiss alapra készült manikűrt hoztam nektek.

Az utóbbi hónapban nem volt olyan hét, hogy ne kentem volna fel legalább 1 napra, meg is látszik az üvegén, már csak az alján van egy kevés, szóval kitartás, lassan megszűnnek az olyan manikűrök, amiben ez a lakk is szerepel a stáblistán ;-)

Ezúttal egy max 10 perces manit készítettem vele.


Az alap tehát az Essence 188 dare to kiss névre hallgató lakkja. Egy rétegben tökéletesen fed és viszonylag gyorsan is szárad. 


A párducmintát egy régi MaxFactor Nailfinity lakkal készítettem rá, amiről tudtam, hogy egy rétegben gyengén muzsikál, de most pont ez volt a célom. Nem akartam túl erős kontrasztot, csak egy halvány mintát, ami messziről sokaknak fel sem tűnik.


A nyomdázott minta a QA4-es lemezről származik. Olcsó, ebayes lemezhez képest egész jól felvehetőek róla a motívumok.  :)


Használt lakkok:
Essence Colour&Go 188 dare to kiss
MaxFactor Nailfinity 200 copper flame

Bár nagyon szeretem ezt az Essence lakkot, akkor sem venném újra ha a Colour&Go megszűnésével a the Gel kollekcióban helyet kapott volna, de úgy tudom kimaradt az új szortimentből. Túl sok lakkom van, ezért az alap, fedő, fekete és fehér kedvenceimen kívül nem szoktam újravásárolni soha egy adott színt.

2 megjegyzés:

  1. Nem nehéz 8 ml-t elhasználni, de jó ha nemcsak szaporodnak, hanem fogynak is a lakkok :) Szép a mani úgy objektíven, részemről nem szeretem az állatmintát, nem tudom, miért, persze eléggé sokat változtam, mióta nyomdázok, ki tudja, később lehet, még én is veszek ilyen lemezt. Régebben a csipkemintát is utáltam, most meg van egy csupacsipkés lemezem.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Nekem is hangulat kell az állatmintákhoz, sokszor hónapokig eszembe se jut ilyen manit készíteni, aztán egyszer csak jön egy kattanás és előkotrok egy lemezt vagy szabadkézzel festek valamit :)

      Törlés

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...