2016. május 19., csütörtök

LFP! - Mesefigurák

Újabb fordulóhoz érkeztünk az LFP! csapatával. Csak úgy repül az idő, mindjárt itt a nyár habár az időjárás mintha nem tudna róla :) 
Na de visszatérve a körmökre: eheti manikűrjeink témáját Detti választotta.

Mivel én a legutóbb "csaltam" és képregény-gonosz helyett, rajzfilm-gonoszt választottam inspirációul, most picit bajban voltam, hogy mára melyik mesével készüljek. 

Végül egy régi kedvencem mellett döntöttem, amihez több mint két éve mentettem le egy inspiráló képet Bellától :)

Igen, nem nehéz kitalálni, a manikűrömet Ariel, a kis hableány ihlette :) Nem tudnám elmondani hányszor láttam ezt a mesét, de az hogy szinte kívülről tudom a szövegét szerintem elég sokat elárul. Ennél jobban csak a Szépség és a Szörnyeteget szerettem :) 
Meg talán az Aladdint... bár azzal inkább hotlversenyben áll a második helyen ^^



Bár a kömeimen nem látszik, de ezúttal viszonylag sok féle lakkot használtam.Ennek nagyon prózai oka van, nem akartam huszonhatréteget pamacsolni a glitteres lakkokból, ezért mindegyik alá egy színben passzoló krémes finishű lakkot társítottam.
(Na jó a piros kivétel, mert ott tudtam, hogy a málnaszörp szerű alapban úszkáló glittereket tartalmazó Catrice lakk úgyis jó írányba fogja vinni a színt :P)


Mivel semmi extra díszítést nem alkalmaztam a glitterek felszivacsozásán (van egyáltalán ilyen szó???) kívül, így azt hiszem mindent el is mondtam erről a manikűrről :)


Lessétek meg a többiek munkáit is a lenti linkeken:

4 megjegyzés:

  1. Milyen szépek ezek a színek együtt! Az összhatás valóban utal Arielre, valamiért a piros különösen jól működik ebben a maniban! :)

    VálaszTörlés
  2. Most már van ilyen szó, hogy felszivacsozás! :D Klassz lett a végeredmény, rögtön felismertem a manit. :3 Én is nagyon szerettem anno, és ő is egy LFP manikűr volt eredetileg. :D

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Igen, az LFP-s dolog csak utólag tűnt fel :D

      Törlés

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...