2017. január 2., hétfő

ManiCute - Csillogás
Új év, új hét, újabb ManiCute téma.


Ezúttal a csillogást választottuk :)

Nem tudom a többiek hogy vannak vele, de én mostanában nagyon kevés időt töltök a körmeim festegetésével. Sokszor 4-5 napig is ugyanazt a "manikűrt" viselem, ami néha kimerül egyetlen szín felkenésében. Nem tudom mi van velem, talán egy kis őszi-téli fáradtság? :)
Az biztos, hogy a mesterséges fényforrás melletti fotózást továbbra sem szeretem. Talán ez lehet az ok...

Most viszont, hogy újra hosszabbodnak a nappalok és ha csak percekkel is de mindig egy picivel több napfényes időben van részünk talán visszatér a lakkozós - és legfőképp - a posztírogatós kedvem. 

Ezt a manikűrt hetekkel ezelőtt elkészítettem már és egy kicsit szolidabb, de a témához azért passzoló díszítést választottam.

Használt lakkok:
💅Rimmel 60sec Breakfast in bed
💅Essence Colour&Go Kiss me Freddy
💅Moyra ezüst színű nyomdalakk


Túl sok mondanivalóm nincs a manikűr elkészüléséről. Az Essence és a Rimmel lakkból is 2 réteget vittem fel, száradás után pedig a krémfinisht egy kis ezüst színű nyomdázással (Petla Ho Ho Ho) bolondítottam meg.


A felső kép mesterséges, míg az alsó természetes fény mellett készült.


Nézzétek meg a többiek munkáit is:

5 megjegyzés:

 1. nagyon szép mani lett, ez az essence gyönyörű! :)

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Oh köszi, szerintem is csodaszép mármint a lakk. Nem értem miért nem népszerűbb :)
   (na jó talán a tartóssága miatt...:P)

   Törlés
 2. Csinos lett! Napos időben nekem is több kedvem van festegetni, ha meg sötét van, az van a fejemben, hogy mindjárt vége a napnak. Meg hát meg is lehet unni a lakkozgatást, nekem is kedv kell a mintázáshoz.

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Nem gondoltam volna, hogy ennyire időjárásfüggő vagyok, de amióta naposabb az idő sokkal többet lakkozok. Most bejegyzést írni vagyok lusta, pedig manikűr vár 5-6 is a posztolásra :)

   Törlés

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...