2017. január 23., hétfő

TESZT - Born Pretty Store Holo Polish #12

A tesztcsomagom második tagja egy olyan körömlakk, amibe már évek óta szerelmes vagyok, de az árát igencsak borsosnak találtam eddig a 6 ml-s miniatűr üvegcséhez mérve.
Most viszont beválogattam a tesztelendők közé és nem bántam meg, élőben még szépségesebb, mint a képeken volt 💚Az én választottam a 12-es árnyalat, ami egy holocsillámokkal teleszórt sötétzöld szépség. Már az üveg kinyitásakor láttam, hogy a fedéssel itt gondok lehetnek, ezért úgy döntöttem 5 féle alapon fogom kipróbálni, az eredményről pedig természetesen nektek is beszámolok. :)

A lakk egy apró szögletes üvegben érkezik, akciósan 6-7 dollár körüli áron lehet elcsípni. Teljes vételára majdnem 16 $

Az ecsete hagyományos, egyenes sörtéjű. Én az ívelteket jobban szeretem, de ezzel is szépen lehet dolgozni :)


A válaszott alapszínek:


💅Hüvelykujj: Astor Fashion Studio
   Majestic Blue (kék)
💅Mutatóujj: ez pucér maradt ^^
💅Középsőujj: Lovely Classic fekete
💅Gyűrűsujj: Vollare Salvadore 404 (zöld)
💅Kisujj: Moyra Metal Effect No 304 (ezüst)Az alapok száradását követően minden körmömre felkentem egy réteget a holo lakkból.


Az eredmény a lenti, illetve a jobb oldali képeken látható.

Sajnos csak miután már lemostam és feltöltöttem a gépre a képeket, vettem észre, hogy nem sikerültek túl jól de a lényeg azért remélem látszik rajtuk.

Legjobban szerintem a fekete alapon teljesít. Már egy rétegben is szép, és ez áll a legközelebb az üvegben látott árnyalathoz.
Magában (lsd mutatóujj) az elvárt gyengécske fedést produkálta, de egy réteg nem réteg.

Úgyhogy ez még megbocsátható :)
1 réteg holo

Az öt köröm az első holo réteg felkenése után így nézett ki együtt A második rétegnél már közelítenek egymáshoz a színek, de továbbra is a fekete alapra kent a legmélyebb, és ezáltal a legszebb. 

A zöld és kék alappal egyébként hasonlóan jó végeredményt sikerült kapni. 
A lakk színét pedig minimálisan egyik vagy másik irányba el lehet velük tolni, de nekem akkor is fekete alapon az igazi.  

Sajnos a második rétegekről totál homályos képeket lőttem csak, ez persze napokkal később derült ki, amikor már a sokadik manin voltam túl... szóval ezt már megmutatni sem tudom.Kárpótlásul a hüvelykujjamra utólag felkentem önmagában egy, kettő majd három rétegben. Szerintem a harmadik már vállalható:
1 réteg - 2 réteg - 3 réteg 
3 réteg közelrőlKicsit közelebbről ilyen szépséges
Mivel a 6 ml-s üveg 3 rétegben 10 körömre kenve szerintem elég gyorsan elfogyna, ezért én továbbra is inkább 1 réteg fekete + 1 réteg holo lakk kombóban fogom felkenni.

Vakuval a szobábanEzen a három képen már így vannak kifestve a körmeim... persze napsütés nélkül nem az igazi, de a vakus képken azért látszik, hogy van benne holo csillám bőven :)

Legjobban az ablaktól távol, vakuval készült képeken mutat szerintem, de napsugarakat is biztosan megtáncoltatná, ha végre kisütne az a fránya napocska :)
Szűrt természetes fénnyel ablak mellett                                   Vakuval szintén az ablak mellett

Mára kisütött a napocska, úgyhogy összedobtam gyorsan egy egyszerű manit a Moyra halványzöld holo lakkjával párosítva. Szerintem jól mutatnak együtt ééés az is látszik mennyire szép ez a sötétzöld lakk, ha rásüt a nap :)
Ha megtetszett a lakk ITT tudjátok megrendelni.

A BERX31 kóddal pedig 10% kedvezményt is kaptok :)

(A terméket tesztelésre kaptam, de ez nem befolyásolta a véleményemet)


4 megjegyzés:

 1. tényleg gyönyörű, bár én nem vagyok holo fan :)

  VálaszTörlés
 2. It's a beauty! I like how it looks on black :)

  VálaszTörlés
 3. A kész manikűr nagyon teszik!

  VálaszTörlés
 4. Nagyon szépséges! Nem tudom, most hogy van, de úgy emlékszem, hogy régebb is a kaméleon és holo lakkok úgy voltak a BPSnél reklámozva, hogy fekete alaplakk kell hozzájuk.

  VálaszTörlés

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...