2014. július 21., hétfő

NOTD: Dreamcatcher

Szombaton pár barátommal felkerekedtünk és megcéloztuk a veresegyházi medveotthont. Ehhez a programhoz készítettem a következő, picit tematikus manikűrt. Farkasok, medvék, hollók ... nekem ezekről az állatokról valamiért az indiánok jutnak eszembe. Talán mert előszeretettel választották őket totemállatuknak.

A kirándulásról tervezek egy rövid képes/videós beszámolót, ezért nem is húzom tovább az időt. Mutatom a manikűrömet:

Bevallom eredetileg egy medvemancs nyomos manikűrt akartam készíteni, de olyan bénán sikerült több nekifutás után is, hogy maradtam egy egyszerűbb, álomfogós mintánál.

Ez a kép sajnos elég homályos lett, de ez a szín az, ami igazából visszaköszön a körmeimen.

Minden körmömre a Manhattan Couture Carnival 02-es lakkjából vittem fel 2 réteget. Egy rétegben is jó a fedése, de a kettő a tuti. Ezt követően a hüvelyk- és a gyűrűsujjamra az Essence Nail Art Tattoo Pen segítségével megrajzoltam a fekete vonalakat, majd a Feathers névre hallgató Petla nyomdalemezemmel ekészítettem a tollas mintát. Utoljára a gyöngyök kerültek fel a csapdára.

A többi ujjamra a már sokat emlegetett Moyra csillámos lakk került. Ezt és a Manhattant is sok kihagyás után fedeztem fel újra. Örülök neki mert régen is szerettem a kettőt kombinálni. Ha csak ezt a két lakkot használom, szolid de mégsem unalmas manikűr a végeredmény.

Hogy a tartósságról is ejtsek néhány szót: 3 nap után úgy mostam le, hogy csak a jobb kezem hüvelykujján volt egy pici megpattanás, de az is az én hibán mert mindenáron le akartam kaparni egy árcédulát egy ajándékról :)

2 megjegyzés:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...