2015. március 31., kedd

BPS - Stamp Plates Lucky Bag

Ez tényleg csak egy villámposzt lesz ígérem :)

Egy ideje szemeztem ezzel a zsákbamacskás dologgal a Born Pretty Store oldalán. Aztán kb két hónapja úgy döntöttem veszek egyet, mit veszíthetek. Minden csomagban 2 db véletlenszerűen kiválasztott nyomdalemez lapul.

Az én csomagom ezt a két lemezt rejtette:


A baloldali egész jó mintákat tartalmaz, bár biztos vagyok benne, hogy magamtól egyik lemezt sem vettem volna meg. A weboldalon nem találtam meg, így nem tudom teljes áron mennyiért vesztegetik.

A jobboldali mintáival egyelőre nem is tudok mit kezdeni, bár az egyik kihívásban a madaras még szerepet fog kapni :) Ezt megtaláltam a webshopban, 2.99 $-ért kapható.

Bár engem nem győzött meg, hogy újra megvegyem, ha mégis szeretnétek kipróbálni a "szerencséteket" most 0.99$-os áron lehet hozzájutni egy csomaghoz ITT
/Én is ennyiért vettem kb két hónapja, szóval elég tartós ez az akció :) /

A BERX31 kóddal pedig további 10% kedvezményt is kaptok ;-)

Vettetek már ilyen zsákbamacskát?? Elégedettek voltatok a kapott lemezekkel?? :)

5 megjegyzés:

  1. A jobb oldali még jó lehet a Game of Thrones kihíváshoz :)

    VálaszTörlés
  2. A jobb oldali tetszik :-) Én is rendeltem már 1x lucky bag-et, de nagyon gagyi lemezeket kaptam. A mintájuk se tetszett, de sajnos nyomdázásra se jó :-( Te kipróbáltad már? A tiéd működik? Raksz majd fel tesztet?
    Nit

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. eddig csak a jobboldaliról próbáltam a sast, azt szépen felvette a nyomda, de tervben van már ezekről is a teszt :)

      Törlés
  3. Nekem is ez a hatszögletű volt az egyik a zsákomban. :) Arról a rózsás minta egész jó, azt már kipróbáltam. :) lehet vele olyat is, hogy a virág mondjuk rózsaszín a levele meg zöld. :3

    VálaszTörlés

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...