2015. augusztus 17., hétfő

ManiCute - Cirkusz

Gyerekkoromban gyakran jártunk cirkuszba az egyik papámmal, persze az egész család tudta, hogy kettőnk közül ő vágyik rá jobban, én inkább csak alibi voltam mellé. 

Kényszeríteni azért nem kellett, én is szerettem ezeket a programokat és egy rövid ideig titkos tervem is volt, hogy megszököm egy cirkusszal és majd jól bejárom a világot velük, de erről hamar letettem. Iskolába kellett mennem és a hátrafele bukfenc sem ment túl fényesen szóval muszáj volt feladni ezt a tervet ... :)


Mára már idejét sem tudom, mikor ültem be utoljára egy előadásra, de kedves gyerekkori élményekként őrzöm az emlékezetemben a látott műsorokat.

Gyerekként a bűvészek és az állatidomárok nyűgöztek le. Az artistákat elnézegettem egy darabig, de eluntam, a bohócok pedig határozottan idegesítettek már akkor is. A mai manikűrömet ezért inkább a bűvészet és az állatok ihlették:


A kisujjamra egy ágaskodó paci került, a gyűrűs- és mutatóujjamra bömbölő oroszlánok. középre pedig egy bűvész cilinderét és pálcáját festettem meg szabad kézzel. Itt-ott elhintettem pár csillagot is egy ezeréves körömdíszítő tárcsából :)



A hüvelykujjamra szintén lovas motívumot nyomdáztam, de erre már három ló - vagyis csak a fejük - került. Nem tudom mennyire felismerhető, de ez két és fél lófej. Ennyi fért ki, sajnos ezt a körmömet folyton letöröm :( 

Ez a minta az oroszlánokkal közös lemezről van :)


A manikűr alapja a Rimmel 430 coralicous névre hallgató korall színű lakkja. Erre nyomdáztam az Essence fehér nyomdalakkjával a Petla Puzzles lemez csavarodós motívumát.

Száradást követően pedig a Moyou Greek Mythology-ról jöhettek az oroszlánok és a ló a hüvelykujjamra.

A kisujjam körmére egy BPS lemezről szedtem az ágaskodó paripát, több-kevesebb sikerrel. Ez nem egy olyan manikűr lett, amit büszkén viselnék. Le is mostam a fényképek készítése után :(


Nézzétek meg a többiek cirkuszos manikűrjeit is:

5 megjegyzés:

  1. Szuper a manid ^_^ Állatias :) - ez lehet sz.r szóvicc volt :'D

    VálaszTörlés
  2. Tetszik a manikűröd, főleg a cilinderes minta :D

    VálaszTörlés
  3. Jó lett a mani, ráadásul kedves emlékhez kötődik :)

    VálaszTörlés
  4. Cuki a kis történet. :)
    A manikűr is nagyon tetszik. :)

    VálaszTörlés

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...