2015. augusztus 25., kedd

OPI - I'm Brazil Nuts Over You

A tavalyi születésnapomra kaptam egy Opi mini körömlakk kollekciót, a Beach Sandies-t, ami lila-sárga-kék és piros homoklakkokat tartalmaz. Bevallom eddig talán csak kétszer-háromszor használtam őket. A piros lakkot pedig talán még soha. De most pótolom a lemaradásomat :)

Amiben biztos voltam, hogy ma egy piros virágos matricát akarok használni ezért ehhez igyekeztem a megfelelő lakkokat megtalálni és az OPI törpéjére esett a választásom. 

Egyébként is törekszem mostanában a kisebb kiszerelésű lakkjaimat elfogyasztani, mert túlnépesedés van a lakkos szekrényemben :)



Egy korábbi manikűrnél már megtapasztaltam, hogy ennek a OPI kollekciónak nem túl erős a fedése, ezért kerestem egy "alávaló" piros árnyalatot alapnak. A Rimmel Coralicious lakkja pont megfelelt a célnak.A matricák alá pedig a Lovely fehér lakkját kentem fel 2 rétegben.


A recept: 1 réteg Rimmel + 2 réteg OPI


A körömmatricát Aliexpressről rendeltem. Jelenleg 0.28$, free shipping  ;-) 
A minta fehér részei valójában átlátszóak, így más alapszínnel egészen más hatást lehet elérni velük.

Mivel nem használtam el az összeset erre a manikűrre valószínűleg más háttérszínnel is fogok még hasonló manikűrt készíteni :)

2 megjegyzés:

  1. Nagyon szép lett, ez a piros árnyalat bejön nekem is :) A túlnépesedés az megvan nálam is, ezért elővettem külön kis dobozba azokat a lakkokat, amikben már kevés van, így hamar elfogyott pár lakk és lett hely :)

    VálaszTörlés
  2. Nagyon kis csinosak ezek a pipacsok. :)

    VálaszTörlés

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...