2015. szeptember 14., hétfő

ManiCute - Baglyos

Baglyok, baglyok mindenütt... na jó talán már kezd lecsengeni a bagoly mánia kis hazánkban is, de én még midnig nem jutottam el odáig, hogy baglyos manikűrt készítsek, pedig jó ideje tervben volt már. Szerencsére a ManiCute-os témáink közül pont ez került sorra, így muszáj volt legalább az egyik ötletemet megvalósítani :) 


A színek abszolút nem "natúr" bagoly színek. Az én baglyom csajosan, fáradt lila és bogyószín kombójában nyomul. 



Ezt a jellegzetes alakú kis kövecskét már egy ideje pakolgatom ide-oda de még eddig egyetlen manikűröbmen sem használtam. Egyértelműen csőr formája van szerintem :D

Sajnos a madárkám szabad kézzel festett pofija picire sikerült, így aránytalanul nagy lett a csőre. De nem volt szívem lemosni. Ő már csak ilyen nagyszájú, vagány bagoly lett :)

 

Eleinte sajnáltam, hogy nincs témába illő nyomdalemezem. Előbb-utóbb biztos, hogy be fogok ruházni egyre. Addig is maradt a kézzel-lábbal festés, már ami a baglyokat illeti.

Nem lett volna türelmem minden körmömre megfesteni magát a madarat, ezért a többire sima nyomdázott minta került.
Szerencsére tollas motívumokból tudtam válogatni. Ez épp egy Born Pretty Store-os lemezről származik (BP-51), a blogon volt már egy külön bejegyzés is róla. Szeretem ;-)


A lakkok, amiket használtam:
BYS Matte Deep Berry

Moyra Silk Nude  No 327 Tokyo
Moyra Metal Effect No 304
Lovely Classic Nr? (fehér)
Lovely Gloss Like Gel Nr24

Lessetek be a többiekhez is:

9 megjegyzés:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...