2016. november 30., szerda

TESZT - Nyomdalemezek a KIK-ből (héhé 006 + m98)

Amikor megtudtam, hogy már a Kikben is kaphatóak körömnyomdalemezek természetesen nem hagyott nyugodni a dolog és rögtön vennem kellett nekem is :)

Ugyan nem volt egyszerű megtalálni, mert eléggé alsó polcra dugták, de rajtam egyetlen árufeltöltő sem tud kifogni (ti se adjátok fel, ha elsőre nincs meg!😊 ), úgyhogy ma könyvtárazás után be is szereztem az összeset, ami jelen esetben csak két csomagot jelent. 
Mivel csak az egyiket vettem magamnak (a másik ajándék lesz), ezért csak erről a fajtáról fogok most írni, de a bejegyzés végén mutatok azért képet a másik csomagról is ;-)

Na de most térjünk inkább rá arra, amit már élesben is próbáltam:


Mint a fenti kép is mutatja, két lemezt kapunk egy szettben 290 forintért. Ami nagyon megéri, főleg azért mert a minőségük kifogástalan 😏

A csomagolás hátoldalán sok egyéb mellett magyar nyelvű leírás is van a használatra vonatkozó tanácsokkal. (a két különböző szett hátulján a szöveg is eltér)
De az igazi segítség szerintem ez a kis képes step-by-step útmutató a használatról:


A legeslegeslegfontosabb lépés, hogy a védőfóliát az első használat előtt el kell távolítani.
A rutinos nyomdázók/nyomdalemez vásárlók már tudják ezt, de aki most találkozik először egy ilyen termékkel, annak meggyűlhet a baja vele, ha ezt a lépést kihagyja.

Ezeken a lemezeken, színtelen, teljesen átlátszó fólia van. Így elsőre nem is könnyű kiszúrni.


A szélük szerencsére nem éles, enyhén lekerekített, a hátsó oldaluk pedig sima fémszínű, márkajelzés és minden egyéb cifraság nélkül.


Elsőként az m98 névre hallgató lemezt próbáltam ki. A manikűrben ne keressetek koncepciót, egyszerűen minden körmömre más-más mintát nyomdáztam, hogy lássam hogyan működik a lemez. És szerintem csillagos ötöst érdemel :)

Használt lakkok:
💅fehér: Moyra Chantal No944
💅szürke: Astor Fashion Studio 270 Powerful King
💅fekete: Lora


Minden mintát feketével nyomdáztam, ehhez pedig egy sima "eurós boltos" Lora lakkot használtam. Mind az 5 minta tökéletesen felvehető. A véset kellően mély.
A kedvencem a gyűrűsujjamra került motívum egyébként erről a lemezről, de az igazi szerelem a másik lemez a szettből:


Ez a lemez úgy ahogy van annyira gyönyörű.Nem tudnék olyan részletet kiemelni róla, ami nem tetszik. Ez egyébként egy héhé lemez, szám szerint a 006-os.

És imádom ❤



Használt lakkok:
💅fehér: Moyra Chantal No944
💅lila: Aden145
💅zöld: BornPrettyStore stamping polish


Ennél a manikűrnél már az egyik használt lakk hivatalosan is nyomdalakk, de a lila színnel is hibátlanul sikerült felvennem a mintát minden különösebb erőfeszítés nélkül. 

Szóval azt kell mondanom, hogy akinek van a közelében Kik és szereti az ilyen mintákat, az semmiképp se hagyja ki ezt a lehetőséget :) 

A másik fajta szett egyébként így néz ki:
Ehhez lehúzót és nyomdázót is csomagoltak, cserébe viszont csak egy féle - francia manikűrökhöz való - nyomdalemez került a csomagba.
Azt sajnos nem tudom, hogy ezek hogyan szuperálnak, mert mint fentebb írtam, ezt nem magamnak vettem, így a kipróbálása még várat magára :)
Az ára egyébként ennek is 290 ft.

Bízom benne, hogy a jövőben több fajta mintát is piacra dobnak így. Én tuti vevő leszek rájuk 😎

2 megjegyzés:

  1. Óóó, de jó, rájuk fogok nézni, ha arra járok!!

    VálaszTörlés
  2. hát ezt én is beszerzem, tök jó! csak nem értem hogy hogy van ez hogy hehe és konad lemezt tesz egy csomagba :D

    VálaszTörlés

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...