2017. január 16., hétfő

ManiCute - Madarak

Eheti témánk annyira nem évszakkompatibilis - és ennek a mondatnak a leírásakor jöttem rá, hogy eredetileg mára pingvineket terveztem - kivéve ha valaki pingvineket festett mára a körmeire. Azt hiszem már rájöttetek, hogy nem én leszek az a valaki...😅

Na jó, igazából a madarak 4 évszakosak, de nekem a télhez abszolút nem kötődnek. Sorry, ha madárcsicsergés akkor tavasz :)



Na szóval madarak, madarak... annyira nem a szívem csücske a téma, pedig készítettem már korábban Madonnás-madaras és nyomi pingvines körmömek is.

Mára egy nyomdázott manit készítettem és hogy fokozzam az izgalmakat, két fajta madár is került a körmömre. Ne kérdezzétek milyen fajtájúak.. szárnyuk van meg csőrük :D


A mintákat a Born Pretty Store BP-80-as lemezéről vettem. Már meg is feledkeztem róla, hogy megvan ez a lemez, pedig még van egy időzített mani amit még tavaly készítettem vele... már csak meg kéne írni a szöveget is mellé :)

A lakkok listája ezúttal hosszabb lesz, mert bár végül alig látszik, az alaphoz kapásból hármat is használtam és dry brush technikával maszatoltam valamit velük:
💅Rimmel 873 breakfest in bed
💅Moyra Pastel Shades No601
💅Moyra Gel Look Chantal

A mintákat stamping decal technikával készítettem, a nyomdapárnán színeztem ki és csak ezt követően került a körmeimre egy-egy motivum.

A színezéshez ezeket használtam:
💅Vollare Salvadore 404 (sötét zöld)
💅Moyra Pastel Shades No 601 (a fentivel keverve egy középzöld árnyalatért)
💅Aden 62? vagy 102?? (pink)
💅Astor 405/102 dawn lilac (mályvás)
💅Avon sunshine (sárga)
💅Lacura (halvány barna)
💅NYC 221 spring street (narancsos piros)
💅Lovely Classic fekete


A végeredmény meglepő módon még tetszett is, pedig az elején még voltak kétségeim, hogy hogy fog ez az egész kinézni. Ettől függetlenül a fényképezés után mostam is le, mert ez így már nekem túl sok a mindennapokra.

Lessétek meg a többiek madárkáit is:

5 megjegyzés:

  1. Én simán viselném, csak valaki készítse el nekem :D nagyon tetszik :)

    VálaszTörlés
  2. szerintem is tök jó lett :D jó kis nyári színek, én már nagyon várom a meleget, úgyhogy bejön :)

    VálaszTörlés
  3. Kár, hogy lemostad, csodás mani! Madarak vannak ám minden évszakban, etetjük is őket :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Nekem a madarak valahogy a tavaszhoz kötődnek. Télen eszembe nem jutna madaras körmöket festeni, ha nem lenne "muszáj". Ez a mostani is inkább tavaszias/nyárias lett a színei miatt :)
      De persze értem én, van egy csomó itt telelő madarunk :D

      Törlés
  4. Nagyon jó lett. :) Gondoltam én is erre a lemezre, de ahh nem volt ehhez most türelmem... :D Pedig nagyon rég szeretném már használni. :D

    VálaszTörlés

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...