2017. október 21., szombat

TESZT|| Born Pretty Mermaid Hexagon Scales Nail Sequins

Mára egy Born Pretty Store-os glittermixről osztanám meg a tapasztalataimat veletek.

Ez is a tesztelős csomagban érkezett még hetekkel ezelőtt, és bevallom elsőre csalódást is okozott, de összességében mégsem bántam meg, hogy beválasztottam a kipróbálandók sorába.

A tégely egyébként 1.5 g terméket tartalmaz, ami így első olvasásra kevésnek tűnhet, de rengeteg glitter belefér ám ebbe a "súlyhatárba".


Színválasztásra nincs lehetőség, egy kevert adagaot küldenek. A promóképeken egyébként zöldesnek tűnt, nálam viszont inkább a bronzos-vöröses arcát mutatta még fekete lakkon is :(S hogy miért okozott csalódást, amikor ez volt a legjobban várt része a csomagnak?
Mert a webshop képei alapján láttam, hogy nem hagyományos hexagon glitterekről lesz szó és arra számítottam, hogy ezek majd 3D hatással ki fognak emelkedni a körmömből és csinálok velük egy űberbrutálmegagigajó sárkányos manikűrt...
Nos abban igazam volt, hogy tényleg nem a hagyományos lapos glitterekről van szó, ezek ugyanis ÍVELTEK, ami hatalmas ötlet és tényleg baromi klassz, de "csak" annyira, hogy felfeküdjenek az ívesebb körmökre is és így nem türemkedik ki a glitterek sarka a manikűrből.


Ez egyébként elég bosszantó tud lenni az ilyen nagyobb  glitterek használatakor. 


Szóval abszolút piros pont érte az ötletgazdának! <3


Látjátok? Szépen felfekszik a köröm felületére és nincsenek kilógó sarkak sehol :)

(Azt már csak így zárójelben írom ide, hogy sikerült párat fordítva feltennem....XD)


Fekete, kék, zöld, fehér és piros alapon próbáltam ki őket. Talán a zöldön tetszik a legjobban.


Én igazából zöldesebb-kékesebb hatásban reménykedtem, de ezt az arcát nem igazán akarta megmutatni nekem.


Persze lehet, hogy ha a körömre pakolgatás előtt válogatok, akkor össze tudtam volna szedni azokat a glittereket, amik a körömre rakva a kívánt színt mutatják, de a kipróbálás idejére úgy voltam vele, hogy tényleg random ahogy jön, úgy rakom fel őket és meglátjuk mi sül ki belőle.


Én egyébként akárhogy forgatom úgy látom, hogy a pirosas színek vannak túlysúlyban benne, még ki kell találnom milyen színkombót tudok így velük használni, vagy készíteni.

A formája miatt viszont tényleg örülök, hogy beválasztottam a csomagomba.


A terméket tesztelésre kaptam, de ez nem befolyásolta a véleményemet. 
Ha szeretnétek megvásárolni ezen a LINKen most 0.99$ áron megtehetitek, a BERX31 kóddal pedig 10 % kedvezményt kaptok a nem akciós termékekből ;-)


4 megjegyzés:

 1. sok embernél látom mostanában ezt a technikát de engem annyira taszít, nem tudom miért. elég pepecsnek is tűnik, nem lesz a kedvencem az is biztos :D

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Pepecsnek pepecs az tény, de szép dolgokat ki lehet(ne) hozni belőle.

   Ez mondjuk pont csak ilyen "felszórom valahogy, hogy lássam milyen szín jön ki belőle a különböző alapokon" féle manikűr volt :D

   Törlés
 2. Jó kis glitterek ezek. :) Nekem fekete alapon jön be a leginkább.

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. A formájuk miatt szeretem őket, ha lesz elég türelmem szét fogom válogatni a színeket, hogy meg tudjam csinálni csak zöldesbe váltóval a körmeimet... remélem lesz elég :D

   Törlés

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...