2014. június 24., kedd

33DC: 3D (Lego)

A mai nap témája alaposan feladta nekem a leckét. Végül szinte az utolsó pillanatban, tegnap este jött az ötlet, hogy mit kellene a 3D-s témában készítenem. 
Azt előre tudtam, hogy az elkészült manikűr - legyen bármilyen a végeredmény - számomra hordhatatlan lesz, mert engem nagyon zavar minden, ami kiemelkedik a körmöm síkjából. 

Úgy döntöttem, hogy nem fogok hétköznapi keretek között gondolkozni - hiszen úgyis lemosom fényképezés után - és picit "bevadultam" :) 

Az eredmény a képen látható:
Remélem felismerhető, hogy mit akartam megjeleníteni a körmömön :) 

Az ötletet egy facebookon látott kép adta, de sajnos már nem emlékszem kinél futottam bele :(

Nézzétek meg a többiek munkáit is:

11 megjegyzés:

  1. WoW , baromi jó lett :) Ötletes :)

    VálaszTörlés
  2. Nagyon király! Ügyes vagy! :D

    VálaszTörlés
  3. Ez nagyon jóóóó :) hogy csináltad?

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Ne nevessetek ki, de a szupertitkos hozzávaló nálam a tarhonya volt :)

      Nem lett egy hordásra alkalmas manikűr, mert nem tapasztotta őket elég stabilan oda a körömlakk. Szerintem 1-2 órán belül már elpotyogtattam volna őket, de jó volt játszani kicsit.

      Külföldi lányoknál úgy láttam szegecsekkel oldották meg a kidudorodást, de nekem nincs ilyesmim úgyhogy maradtak az itthoni alapanyagok. Amúgy a kiürült tollbetétet is fel lehet szép kis hengerdarabokra aprítani, de nekem nem sikerült egyformára vágni őket, ezért maradtam a bolti tarhonyánál :)

      Törlés
    2. Szerintem betűtésztával is működhet 3-4 betűs kifejezésekkel. Már van ilyen manikűr is tervbe véve nálam... talán az hordható is lesz :)

      Törlés

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...