2014. június 5., csütörtök

D.N.A.C.: Snow White

Ahhoz képest, hogy fel akartam pörgetni ezt a kihívást, hogy minél előbb a végére érjek jóóóól el hanyagoltam szegényt az utóbbi napokban/hetekben.

Ennek részben a címben szereplő hölgyemény az oka, ugyanis teljesen tanácstalan voltam milyen manikűrt is kellene az ő nevében készítenem.
Végül csak erőt vettem magamon és ha őszinte akarok lenni, szerintem nem is lett rossz a végeredmény... de ne szaladjunk ennyire előre.

"Valamikor réges-régen egy királynő ült az ablakánál, varrogatott és közben nézte, hogy hullik a hó. Megszúrta az ujját, és pár csepp vére az ablakpárkányon gyűlt hóra esett. Míg a vért nézte a havon, azt kívánta, hogy bárcsak olyan gyermeke születne, akinek bőre fehér, mint a hó, az ajkai pirosak, mint a vér, és a haja fekete, akár az ében. Nemsokára aztán a királynő világra is hozott egy leányt, akinek a bőre fehér volt, az ajkai vörösek, s a haja ébenfekete. A kis hercegnőt Hófehérkének nevezték."
Forrás: Wikipedia
A fenti sorokkal kezdődik a klasszikus mese, ami a mai manikűröm alapötletét adta.
A gyűrűsujjam kivételével minden körmöm vörösre festettem, arra pedig egy fekete-fehér ombre mintázatot készítettem. Így mindhárom színt sikerült megjelenítenem a fenti idézetből. Azért, hogy kicsit egyértelműbbé tegyem kinek is készült a manikűr, az átmentes alapra felfestettem a mérgezett almát, ami majdnem a vesztét okozta a főhősnőnek.

4 megjegyzés:

  1. Tegnap néztem meg a Tükröm,tükröm című filmet, pont beleillene :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Nekem az a film eddig kimaradt, de most rákerestem és szerintem hétvégén pótlom is ezt a hiányosságot :) Köszi a tippet ;-)

      Törlés

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...