2014. június 21., szombat

My Little Pony NAC: Rarity

Tegnap indult Nera My Little Pony-s kihívása, amire én is nagy lelkesen jelentkeztem. Sajnos elfelejtettem, hogy huszadikán startol, ezért nem is készültem előre manikűrrel. Ez volt az egyik és legfőbb ok, hogy csúszva hozom ezt a bejegyzést :) 

A másik ok, hogy tegnap kezdődött egy 3 napos sörfesztivál a városunkban és annak a programjai töltötték ki a délutánomat-estémet, így nem volt időm a határidőre alkotni valamit, hiába jöttem rá napközben, hogy elcsúsztam egy picit. De nem magyarázom tovább a bizonyítványomat. 

Ma reggel gyorsan bepótoltam a hiányt :)

A kihívás első szereplője Rarity, a leggyönyörűbb póni Equestriában. Ő képviseli a nagylelkűséget, egy tengeri kígyónak adta a gyönyörű farkát, hogy pótolja a megtörpült bajuszát. A Carousel Butikban lakik és dolgozik, mint divattervező. Rarity-nek három drágakövet ábrázol a Szépségjegye, mivel a szarva érzékeli a drágaköveket, amikkel feldísziti a saját maga által tervezett ruháit. Imád reflektorfénybe tündökölni, ám ez nem sokszor jön neki össze. Híres divattervezővé szeretne válni egy nap.
A manikűr alapját testének fehér színe adta. A gyűrűs ujjamra felfestettem a szépségjegyét a kedvenc NYC lakkommal (blue sky). A többi ujjamhoz előszedtem nagyjából az összes lila lakkomat és egyszerű mintát festettem vele a fehér alapra. Végül némi csillámport is hozzáadtam, mert egy ilyen póninál fontos a csillogás szerintem :)

Napfényben:
Csak most a képeket nézve tűnt fel, hogy milyen csámpás a kezem és a gyűrűsujjam. Bocsi :)


3 megjegyzés:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...