2014. július 15., kedd

33DC: Abstract

A 33 napos kihívás mai témája az absztrakt. Eredetileg a tegnapi manikűrt szántam erre a napra, aztán jött az isteni szikra. Mert mi lenne jobb az absztrakt témára, mint egy klassz kis water marble? :)
Bevallom csaltam picit, mert ez az a technika, ami nekem sehogy sem akar összejönni és amúgy is utálom takarítani a dzsuvát a bőrömről utána. Próbálkoztam a needle marble technikával is, de az más jellegű színösszemosást eredményez és én az "eredeti" water marble mintázatot akartam egyszerűbben elérni.
Ezért kipróbáltam egy számomra új módszert, ami mártogatás mentes, ráadásul azt is könnyen kiválaszhatom, hogy a kialakult mintázat melyik része kerüljön a körmömre.

Szerintem a középső ujjam sikerült most a legjobban, de nagyon belelkesedtem, úgyhogy a jövőben fogtok még hasonló manikűrökkel találkozni :)

Nézzétek meg a többiek munkáit is:

4 megjegyzés:

  1. Nagyon jó! Hogy csináltad, dry marble technikával?

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Nem, bár az valószínűleg egyszerűbb lenne, mint ahogy én csináltam :)
      Én megcsináltam ugyanúgy a vizen a mintát de nem az ujjaimat nyomtam a vízbe, hanem egy darab fóliát (genotherm aka bugyi) és arra tapadt rá a minta :) Száradás után pedig kivágtam kb köröm méretű darabokra és onnantól úgy használtam mint egy matricát :)

      Törlés
  2. Még egyszer se volt bátorságom bármilyen marble technikához, hátha egyszer rászánom magam. Nagyon jó lett amúgy, tetszik!

    VálaszTörlés
  3. Nagyon ötletes! Tetszik a technika ahogy csináltad.Lehet én is kipróbálom majd,mert én is utálom az eredeti technikát.Túl koszos..:D

    VálaszTörlés

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...