2014. július 22., kedd

33DC: Animals

Eddig többnyire reggel jelentkeztem az adott napi manikűrrel a kihívás során. De ez a mai egy különösen problémás feladat volt számomra. Kezdjük azzal, hogy túl sok ötletem volt, de a megvalósítása kettőnek is csúfos kudarcba fulladt. Végül elkészítettem egy harmadik verziót, be is időzítettem, megírtam szépen a bejegyzést. Majd ma reggel, még a közzététel előtt töröltem mert rájöttem, hogy nem is tetszik. Valószínűleg agyamra ment a meleg :D

A képeken látható manikűr, tehát már a 4 verzió, ami erre a témára készült, friss és ropogós, szinte meg sem száradt a fedőlakk.

A kihívás soron következő témája valami állatos. Sajnos végül a legkevésbé fantáziadús megoldáshoz választottam, mert az extrémebb/ kevésbé hétköznapi ötleteim körömre ültetve már nem tetszettek. Persze nem kizárt, hogy egyszer ha sok időm lesz és sokkal ügyesebb leszek majd elkészítem őket újra :)

A mai napra tehát egy neon-párduc manikűrt készítettem. A neonos szín miatt, talán picit nyáriasabb, mint a klasszikus színek. Megmondom őszintén, csak a blogra akartam megfesteni, de annyira tetszik, hogy nincs szívem lemosni :)
Először természetesen fényes verzióban készült el. Így is tetszett, de valamiért úgy éreztem még egy kis csavar kellene bele, ezért előkaptam a mattító fedőlakkomat a fiók mélyéről :)
A körmeimre a tegnapi bejegyzésben is említett Manhattan lakkot használtam két rétegben. Erre jöttek a képeken is látható banánzöld(?) Aden lakkal pöttyök, amiket a fekete Lovely lakkom és egy fogpiszkáló segítségével párducosítottam.

Nektek a fényes vagy a matt verzió tetszik jobban??

Nézzétek meg a többiek munkáit is:

8 megjegyzés:

  1. Nagyon jól néz ki, nekem most mattosítva jobban tetszik :)

    VálaszTörlés
  2. Nekem a matt verzió tetszik jobban. Jó ötlet hogy barna helyett sárga foltokat festettél, így sokkal kontrasztosabb és nyáriasabb is lett a manikűr. Tetszik az ötlet és a kivitelezés is!

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszönöm a kedves szavakat. A hagyományos színkombináció túl komoly lett volna szerintem

      Törlés
  3. Szia. Új tagja vagyok a bloggodnak. Örülök, hogy a Nailpolish museum oldalán keresztül megtaláltam az blogodat.
    Én is nemrég állatmintás körmöket készítettem és ezért figyeltem fel az általad készített manikürre. Nagyon tetszik a szín kombináció és nehez vállasztanom a matt és a fényes között mert mindkét módon nagyon tetszik!

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Szia!
      Örülök, hogy megtaláltál. Minden komment jól esik. Nagyon jó érzés, ha másoknak tetszik, amit csinálok :)
      /Közben feliratkoztam hozzád, most böngészgetem a blogodat ;-) /

      Törlés
  4. Köszönöm. Élőben egy nagyon picit zöldesebb a lakk. Legalábbis az üvegben. Felkenve már ilyen szövegkiemelő-sárga :) Nem szeretem a neon lakkokat, de ezt a színt muszáj volt megvennem :)

    VálaszTörlés
  5. Légyszi küldd el nekem a mail címedet a sly@tolna.net -re, kérdezni szeretnék valamit :)

    VálaszTörlés

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...