2014. július 24., csütörtök

NOTD: Pinky

A mai manikűröm nagyon csajos, nagyon rózsaszín és szerintem nagyon cuki lett. Bár a gyöngyök picit elcsúsztak rajta. Az elkészítéséhez csak Rimmel lakkokat használtam (kivéve a fedőlakkot, mert az Essence BTGN)

A színek az alsó képen élethűbbek. Ha minden jól megy a héten lecserélem a fotómasinám, így talán a jövőben sikerül egyforma minőségű képeket posztolnom. Bár az is lehet, hogy segítene ha nem telt volna el fél nap a két kép készülése között :)

Több olyan dolgot is használtam, amit egy haul posztban akartam csak megmutatni, de nem bírom kivárni, amíg megérkezik az utolsó csomagom is, ezért ez most picit spoiler.
A virágmintát a Moyou egyik Suki kollekciós lemezével, a 07essel készítettem. Ezen kívül pedig egy-egy rószaszín félgyöngy is került a nyomdázott ujjaimra.A nyomdás körmeimhez használt lakkok szintén újak. Mindet a héten vettem/kaptam, amint megérkezik az utolsó csomagom is együtt meg fogom őket mutogatni :)

Felhasznált lakkok:
Rimmel 60 Seconds Rita Ora Lose Your Lingerie (alap)
Rimmel 60 Seconds Portobello Pink (nyomda)
Rimmel Sweetie Crush Candyfloss Cutie

4 megjegyzés:

  1. nagyon szép lett,imádom a pink manikáröket :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszönöm. Eddig nem tűnt fel, de mostanában egyre több pink lakkot veszek. (A héten eddig hármat vettem és még csak csütörtök van :D )

      Törlés
  2. Nagyon szép a körömlakk kombináció és a minta meg nagyon elegáns, de egyben csajos, ahogy emlitetted!

    VálaszTörlés
  3. Nagyon szép és nagyon hercegnős :)

    VálaszTörlés

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...