2014. július 30., szerda

Zsákmány, zsákmány zsákmááány :)

...avagy mire vertem el már megint a pénzem :)

A múltkori hasonló bejegyéshez képest, most nincs akkora lelkifurdalásom mert sokkal több részletben vásároltam a következő dolgokat, így szinte fel sem tűnt, hogy ismét vagy 15 lakkal bővült a gyűjteményem, hogy más egyebekről ne is beszéljünk :)

Ha kiváncsi vagy a részletekre, akkor olvass tovább ;-)

Az új Moyou nyomdalemezeimmel kezdem a sort. Rengeteg lemezt szeretnék még venni, de most a Suki 07, a Sailor 03 és a Sailor 04 lett a kiválasztott, amiket a nailland.hu-n rendeltem meg.. A képet a megérkezésükkor készítettem, azóta már használtam is őket, például itt.
 A kép sajnos nem lett túl jó, de a neveikre kattintva meg tudjátok nézni alaposabban őket ;-)

Szintén a Naillandes csomag része volt a következő három China Glaze lakk. Őket így szettben vettem 2003 forintért mert kék és arany lakkból sosem elég, és mert régóta ki szerettem volna próbálni ezt a márkát is :)
Mingle with Kringle - Bells will be blinging - So blue without you

Következzen néhány ebayes csecse-becse. Mindet 1-1,5$ dollár körüli áron vettem. Nem tudom mennyire kivehető, de vannak itt neon szegecsek (bal felső sarok), színes félgyöngyök (bal alsó sarok), háromszög formájú színes kövecskék (jobb alsó sarok) és ezüst/arany szegecsek (jobb felső sarok). A középső tasak vegyes formájú és színű színes kövecskéket tartalmaz. Van benne virág, szivecske, masni, kör, háromszög, négyzett csepp és még ki tudja milyen forma :)

Szintén ebayes szerzemény ez az amerikai zászlós körömmatrica. Még a VBre rendeltem egy argentín zászlóssal együtt, amiből ajándék lett, így lefotózni sem tudtam. Kicsit késve érkeztek, de sebaj, szerencésre nem kötődik a minta olyan szigorúan a focihoz, hogy ne lehessen bármikor használatba venni :)
Szintén az internet, jelen esetben a facebook segítségével jutottam hozzá a következő lakkhoz. Bizony a Catrice népszerű pelyhes lakkocskájáról van szó. Egy  nagyon kedves facebookos csoporttárs közreműködésével sikerült szert tennem rá. Instagrammon már láthattátok a képét, de manikűrön még nem mutattam ;-)
C04 Shake it! Flake it!

Ha már a facebooknál tartunk, itt szeretném megmutatni azokat a lakkokat, amiket szintén az oldalon sikerült szereznem. Igaz ezekhez csere-berélés útján jutottam hozzá:
She #461 - BYS Matte Deep Berry -  Oriflame Blue(?) - Essence City that never sleeps/Midnight date

A következő lakkokat már helyben vettem. Ezeket például a DM-ben:
Rimmel 60 sec Portobello Pink - Essence #22 Black dress and white tie - Rimmel Rita Ora Lose your lingerie

A Müllerből ők jöttek haza velem, amikor a leárazott Catrice lakkokat akartam lecsekkolni.  Sajnos nálunk eléggé le volt fosztva már minden. A képekről lemaradt egy szintén itt vett akciós NYC lakk, amit azóta sem találok. Egyébként gulyáskrém színe lenne, ha le tudtam volna fotózni, a nevére sajnos nem emlékszem XD
 2 Miss Sporty francia manikűrhöz - NYC Watter Taxi Peach - Catrice Meet Me Á Paris - Catrice Kitch me if you can

Ezek már az abszolút noname kategárióbáa tartoznak. A gyűrűket és a pink lakot a Kikben vettem 300 ft alatti darabáron.  A zöld lakk pedig a PinkStarból jött haza velem. Nem tudom ez mennyire elterjedt üzletlánc, nálunk 1-2 éve nyílt csak, és igazából egy kínai üzletről van szó. A lakk érdekessége, hogy tele van apró csillámokkal és félmattra szárad. Még nem találkoztam ilyennel, de nekem nagyon tetszik. Alig várom a karácsonyt, hogy gyakrabban elővehessem majd ;-)


Bár nem tartozik szorosan a lakkokhoz, sőt egyáltalán nem, de megvettem a Labello új ajakápolóját, aminek valami isteni illata van. Evinde blogján olvashattok róla picit bővebben.

Azt hiszem nem hagytam ki semmit, ami a blog témájába beleillik...
Update1:de, kihagytam pár dolgot:a BornPrettyStoretól kapott lemezeimet nem fotóztam le külön, pedig a közös képen még szerepeltek... akár csak a fekete és fehér akrilfestékeim...sebaj, amint használni kezdem őket szerepelni fognak ;-)

7 megjegyzés:

  1. Nekem a Suki 3 van a kosaramban, meg még egy aminek nem tudom a számát, az is Suki. Alig várom a jövő hetet,hogy lecsaphassak rájuk: ) de várom már a manikat:)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. annyira szépek ezek a Suki paletták, nehéz volt választani :)

      Törlés
  2. Nagy szerencsétek van nektek a Nailland-dal. Irigyelni való dolgokat véséroltál, nagyon kiváncsi vagyok, hogy néznek ki a körmeiden.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Ha minden igaz szállítanak külföldre is ;-)
      http://www.nailland.hu/en/shipping-and-payment-terms

      Törlés
  3. oh a suki paleta nagyon szuper. várom a manikűrt vele

    VálaszTörlés
  4. Az én körmeimre pont jó a méretük, de aki hosszabbra szokta/tudja növeszteni annak inkább az XL-es verziót ajánlanám ;-)

    VálaszTörlés

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...