2015. március 23., hétfő

Gryffindor/Griffendél

Ha vakmerő vagy s hősi lelkű,házad Griffendél. 
Oda csak az kerül, ki semmitől se fél...

A könyvmoly TAG kitöltése óta talán már tudjátok rólam, hogy imádok olvasni. Most egy régóta tervezett manikűrsorozatot indítok el a blogon, melyben egyik kedvenc gyerekkori könyvsorozatom négy fő házát fogom inspirációul használni. 
A Gryffindor logó INNEN származik

A kezdőképből és a címből szerintem már kitaláltátok, hogy ez nem más, mint J.K Rowling mesterműve, a hét kötetből álló Harry Potter sorozat. 

Elsőként a Griffendél vörös-arany címerét alkottam újra a körmeimen. A mintát a Peacock névre hallgató Pet'la lemezzel készítettem, az oroszlánhoz pedig az első Moyou lemezemet, a 03-as Greek Mythology-t használtam.



A csavar az egészben, hogy ezt a lemezt eredetileg egy Trónok Harcás manikűr-terv miatt rendeltem meg, még amikor akciós volt a Naillandnél. (Tökéletes Lannister oroszlán lenne szerintem...)
Persze ez is csak terv maradt eddig, de a hetekben ezen is változtatni fogok. ;-)

Na de szálljunk vissza a Roxfort Expresszre, még pár mondat erejéig
Mivel a Griffendélbe általában a bátrak kerülnek, ezért nem meglepő, hogy címerállata az oroszlán. Színei pedig a vörös és az arany. Kedvelem ezt a párosítást :)


A manikűrhöz csupán két lakkra volt szükségem, a már sokszor használt legkedvencebb piros lakkomra (Maybelline Colorama 75) és a blogon még keveset mutogatott arany színű Moyra Metal Effectre. Ezüst színű testvérét már sok manikűrben láthattátok :)



Nyugtassatok meg, hogy nem csak én vagyok oda meg vissza ezért a történetért (így közelebb a 30-hoz mint a 20-hoz)

Melyik ház legyen a következő szerintetek? :)

MÁS: Lenne kedvetek egy Trónok harcás kihíváshoz csatlakozni??


3 megjegyzés:

  1. Én nem vagyok nagy Harry Potter rajongó , de a maniküröd az biza nagyon tetszik. A két körömlakk kombinációja figyelem felkeltő és nagyon szép.

    VálaszTörlés
  2. Szeretem a piros és arany kombót :)

    VálaszTörlés
  3. Szép lett. :) Jó sorozat ez is. :)

    VálaszTörlés

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...