2015. április 5., vasárnap

Húsvéti mini-mani :)

Mióta az eszemet tudom minden Húsvét vasárnap a dédimnél jön össze a család apraja-nagyja. Ma sem lesz ez másképp, ezért csak pár mondatot szólok a mai manikűrömről és már rohanok is, hogy végigegyem a 10-20 féle finomságot, amivel ilyenkor készülni szoktunk :)


Nem bonyolítottam túl a dolgot, egy pötty ide, egy pont oda és már kész is a húsvéti villámmani :)
A tavalyihoz hasonlóan ismét nyuszi került a körmömre, de most kicsit más stílusban. 

A manikűr alapja az Essence új kollekciójának eddig legismertebb lakkja, a 13-as forgive me, ami hozzám is a Cosmopolitannal került, de külön nem akartam írni róla, megtették már sokan előttem. Én csak annyit mondanék róla, hogy imádom. De tényleg :)


Már az első réteg is gyönyörűen pigmentált, de én két réteges típus vagyok :) Szerencsére gyorsan szárad, így tényleg nem kellett sokat várnom a díszítés megkezdése előtt.


Elsőként a nyuszit festettem meg, vékony díszítő ecsettel és a legnagyobb fejű pontozómmal. Az ötletet Dóri manikűrje adta egyébként :)
A pamacskához egy kis fehér lakkot kevertem az Astor szürke lakkjához, hogy ne legyen olyan éles a kontraszt. Még így is picit sötét lett, de azért nem vészes ugye?


A nyuszi után került csak sor a virágokra, amiket pontozóval készítettem. Nem pont ilyen végeredményt akartam, de a véletlenszerűen elszórt nyomi kis virágok adnak egyfajta bájt a manikűrnek. Szerintem :)

Ezeket a lakkokat használtam:
- Essence #13 forgive me
- Miss Sporty Nail Tip Whitener
- Astor Fashin Studio #270 Powerful King
- Aden #62 (?)

Ti készültetek külön manikűrrel Húsvétra? :)

5 megjegyzés:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...