2015. április 3., péntek

Slytherin/ Mardekár

 Hogyha agyafúrt s ravasz vagy, ne is tekints másra: 
A Mardekár való neked. Ott lelhetsz sok társra


Nem titok, hogy az eheti Harry Potteres manikűrömet a Mardekár-ház ihlette. A Mardekár házat (angolulSlytherinMardekár Malazár (angolul: Slytherin Salazar) aranyvérű varázsló alapította.  Címerállata egy kígyó, színei a zöld és az ezüst.


Elsőre egy szimpla zöld ezüst manikűrt készítettem erre a napra, amit a BP-21-es nyomdalemezről szóló bejegyzésemben már mutattam is. Aztán úgy éreztem, nem eléggé mardekáros, csak egy szimpla zöld-esüst mani, úgyhogy megpróbáltam festeni egy kígyót a gyűrűsujjamra. Mivel ez nem sikerült a legjobban letettem róla és új manikűrt kezdtem tervezni.

Mindenképp bele akartam vinni valahogy a kígyót, ahogy a Griffendélnél is benne volt az oroszlán. Ezért bújni kezdtem a netet kígyóbőr hatású manikűrök tutorialja után. Végül kisebb-nagyobb változtatásokkal, de ez alapján dolgoztam: LINK


Sima fekete szélekkel ütősebb lenne, de úgy meg nem éreztem eléggé mardekárosnak, szóval mindenképp kellett rá valami zöld és ezüst így végül ennél a verziónál maradtam. 

Ez egy teljesen szabadkézzel készütl mani millió hibával, de messziről talán nem annyira feltűnőek. Egy hamar nem tervezek hasonlót :D

Használt lakkok:
S-he #315
Charm Limit ???
Moyra Metal Effect No304
Max Factor Nailfinity  865 Modernist Pink
Crystal Nails #32


Jövő héten a Hollóháttal tervezem folytatni a sort ;-)

5 megjegyzés:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...