2016. március 20., vasárnap

Zsákbamacska #3

Hetek óta nem jelentkeztem ilyen jellegű bejegyzéssel, pedig ez is be van már fotózva egy ideje. 

Nem is szaporítom tovább a szót, a 3. zsákbamacskához a következő lakkokat sikerült húznom:

Az első egy grafitszürke Lora lakk, amit magamtól talán soha nem vettem volna meg, ha nem látom meg egy barátnőm körmére felkenve. Szerencsére amikor megkérdeztem, hogy mi ez a szépség egy ilyen könnyen és gyorsan beszerezhető lakkról volt szó, úgyhogy másnap már nekem is volt egy saját üvegecském belőle.

A Lovely glitteres fedőlakkot ajándékba kaptam Enikőtől talán 2 éve a szülinapomra (vagy a névnapomra?? vagy karácsonyra???), de eddig nem nagyon használtam pedig több színnel is próbáltam párosítani, de valahogy nem volt az igazi sehogysem.

A manhattan lakknak nincs külön története, annyira emlékszem, hogy a leértékelt kosárkából túrtam évekkel ezelőtt. Az egyik első Manhattam lakkom volt :)


Ezt a három lakkot magamtól biztos, hogy nem párosítottam volna. Nézegettem is őket kb két hétig, mire valami vállalható manikűrt sikerült kitalálnom velük :)


Először azt döntöttem el, hogy alapnak a Manhattan lakkot fogom használni és erre kerül a Lorából egy átlós "francia" vég.
A glitteres lakkot viszont sehogy sem tudtam beleilleszteni az összképbe, próbáltam mintát kirakni belőle, próbáltam a két alapszín közötti határra rakni egy sort, de olyan semmilyen volt az egész.

Végül az egyik kedvenc körömdíszítési technikámhoz nyúltam és kerestem egy olyan nyomdamintát, amihez valahogy fel tudom használni a glittereket. 


Mivel a Lora lakk már önmagában elég különleges, nem akartam túlcsicsázni, ezért a Lovely lakkból csak minimális mennyiséget használtam: körmönként 5-6 glitter is adott annyi pluszt a manihoz, amivel már azt tudtam mondani, hogy "feladat teljesítve" :)


6 megjegyzés:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...