2015. január 6., kedd

ManiCute: Téli táj

A tegnapi Manikűrvadász miatt ismét kedden jelentkezünk aktuális témánkkal, ami a téli táj. Azt kell mondjam tényleg aktuális, ugyanis végre hozzánk is megérkezett az igazi tél és ezzel együtt a hóesés. 
Amikor ezt a manikűrt készítettem épp nagy pelyhekben hullott a hó, szóval igazán hangulatos volt :)

Ha téli tájas manikűrre gondolok rögtön a hóval borított fenyvesek jutnak eszembe. Először én is ebben gondolkoztam, aztán úgy döntöttem szakítok a sablonnal és inkább lombhullató fákat festettem a körmömre :)

Alapként egy look by Bipa lakkot használtam (Nr5 rose splash) majd a Lovely Classic fehér lakkjával készítetetm egy átmenetes francia véget. A kis fácskát egy ezeréves barna (csoki illatú! ^^) Rose Nail lakkal festettem meg. A fákon megtelepedett havat szintén a Lovelyból vittem fel.


A befejezéshez két fajta toppert használtam. Egy réteget a képeken is látható apró fehér glitteres fedőlakkomból és egy réteget a Top Jewels matt fehér glitteres topperéből. 


Felhasznált lakkok:

Az én verzióm sajnos meg sem közelíti, de megmutatom a képet, ami inspirációul szolgált, szerintem gyönyörű: http://www.pinterest.com/pin/439593613602632466/

5 megjegyzés:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...