2015. március 31., kedd

Boulevard Trio

Annyira örülök, hogy sikerült lecsapnom erre a mini körömlakk szettre ma a DM-ben, hogy rögtön ki is kellett próbálnom őket.

Olyan kis vidám, tavaszias lakkok nem? :)


Tegnap este egy facebookos csoportban mutatta Julcsi, hogy milyen kincsre lelt a DM-ben, és ma munka után muszáj volt nekem is a keresésükre indulnom :)

Elsőre persze nem volt a kedvenc helyemen, csak a "Concrete" névre hallgató szett, ami 4 db matt, érdes felületűre száradó lakkot tartalmaz (1499 ft)
De nekem nem az kellett, ezért "muszáj" volt elmennem a plázás DM-be is, ahol végülis rájuk bukkantam.
így már jobban látszik mit rejtenek az üvegcsék
Ebből a színkombinációból csak két dobozt találtam, de volt sok francia manikűrös pink-fehér-színtelen trió és egy pirosas-pinkes csillámos trió is. Mind a három féle szett 1499 ft-ba került.

Szintén itt volt még egy 5 mini lakkból álló "ombre szett" is több színben. Szürkés és rózsaszínes tuti volt, mert azokat nézegettem, de szerintem felesleges lett volna és amiért igazából mentem azok ezek a cuki pasztelles színes glitteres drágaságok. Egyébként ők is 1499 ft-ba kerültek. 

5 ml-es mini üvegek :)
Egy rétegben is meglepően jó a fedésük, de 2 réteg a minimum, amit érdemes belőlük használni.
A kékre igazság szerint egy harmadik réteget is kentem, mert úgy éreztem elbírja :)

A száradási idő átlagos. Az ecset az üveghez képest szerintem bazi nagy, könnyű vele lakkozni :)
Első réteg 
Második réteg 
3. réteg kékből
Sajnos csak lámpafénynél tudtam ma este képeket csinálni róluk és remény sincs rá, hogy a napokban ki fog sütni a napocska :(

4 megjegyzés:

  1. Na most jól felkeltetted az érdeklődésem, pedig nem akartam ezen a héten drogériázni :) A leírásod alapján a Concrete szett érdekelne talán a legjobban, mert ilyen joghurtos témában már bevásároltam a Lovely és a Color Club verzióit. Azok Nekem jobban tetszenek, mert nem színesen a glitterek, hanem zömmel feketék.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. nekem pont a színes glitterek miatt tetszik ez a 3 lakk :)

      Törlés
  2. Nézegettem tegnap én is ezeket az új kollekciókat, de erős voltam és nem hoztam el egyiket sem... Pedig az a rózsaszín ombre... :D Na nem mintha nem lenne itthon elég rózsaszín lakk. :D De az érdes lakkok is nagyon jól néztek ki, meg ezek a kis virágos dobozú lakkok is. :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. A rózsaszín ombreval én is szemeztem, de végül visszatettem. Ezeknek viszont nem tudtam ellenállni. Az érdeseken még filózok, hogy vissza menjek-e értük :D

      Törlés

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...