2015. április 4., szombat

DM: Manhattan szépség csomag (100 pont)

Április másodika óta lehet kiváltani a DM-ben a Manhattan szépségcsomagjait. Az "ára" 100 pont. Ezért egy fekete neszeszert, egy körömlakkot és egy 3 színből álló szemhéjpúdert kapunk. Először úgy gondoltam nincs nekem erre szükségem, de aztán győzött a kíváncsiság és ma reggel elugrottam érte a legközelebbi DM-be :)


4 féle színváltozatban állították össze ezeket a csomagokat, így a szerencsésebbek akár válogathatnak is.
Sajnos a mi kisvárosi DM-ünkben csak egy fajta volt kapható, így erről tudok beszámolni most nektek :)

Ebben a csomagban egy piros Quick Dry lakk (44 S) és a Concrete Walk fantázia nevet viselő Blogger's Choice Trio szemhéjpúder lapult.

A neszeszer tartalma egyébként a csomagolás hátulján teljesen korrektül fel is van tüntetve, így biztos nem veszünk zsákbamacskát :)



kicsit közelebbről
A szemhéjpúder színeihez van már hasonlóm más márkától, így ezt valószínűleg egy nyereményjáték keretein belül, több aprósággal együtt ki fogom sorsolni a jelentkezők között. 

A lakkot viszont biztos, hogy el fogom használni. Egyébként is szeretem a Manhattan lakkjait, piros lakkból pedig sohasem elég :)


Ez a kicsike két rétegben, fedőlakk nélkül látható a körmeimen, de már az első réteg is eléggé pigmentált volt. A száradásra tényleg nem kell sokat várni, a tartósságról viszont nem tudok nyilatkozni, mert csak fél órája kentem fel :)

Tervezitek, hogy kiváltjátok a csomagot, vagy annyira nem csigázott fel titeket? :)

4 megjegyzés:

  1. Nem rossz ez a csomag sem. :) Nekem a másik lett meg, nálunk a DM már csak az volt. :) De én annak jobban örültem, mert barackos árnyalatból kevesebbem van, mint pirosból. :3

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Óó én a barackos vagy a fukszia lakkos csomagot választottam volna, ha van lehetőségem választani :D

      Törlés
  2. Ó, erről most hallok először! Én ki fogom váltani, örülök, hogy van valami jó amire fel lehet használni a pontokat. :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Jajj de jó, hogy tudtam valakinek újat mondani :)
      Én is főleg ilyenekre szoktam ellőni a pontjaimat

      Törlés

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...