2015. április 8., szerda

Elfeledett lakkok #3

Mára egy színeinben már inkább nyári manikűrt hoztam nektek. Nem tehetek róla, de teljesen bezsongtam, hogy ezt a kombót kipróbáljam és ettől a jelenlegi borús idő sem tudott eltántorítani :)

Ezeknek a fajta bejegyzéseknek az lenne a lényege, hogy régen/ritkán/sose használt lakkjaimat próbáljam használni, illetve elhasználni, hogy az új jövevényeknek helyet tudjak szorítani. Most 3 legyet is ütöttem egy csapásra :)

A manikűrhöz két régóta hanyagolt lakkomat vettem elő, a Miss Sporty 060-as Lasting Colour lakkját, (amiből amúgy már csak fél üveg van) és az Essence  10-es glorious aquarius topperét, amit a megvásárlása óta talán ha 3szor használtam pedig olyan széééép :)


A két kékes lakk mellé pedig felkentem a még tavaly kapott OPI Brazil mini-kollekcióm sárga tagját a You're So Flippy Floppy-t, amit most használtam először :)


Összesen 5 db OPI lakkom van csak egyébként, mindet ajándékba kaptam, de egyelőre nem érzem azt, hogy ár-érték arányban olyan jól teljesítenének. Nem hiszem, hogy magamtól venni fogok a márkától bármit is.

Ez a sárga példány csak 3 rétegben volt szép és homoklakk létére elég lassan száradt. Hiába a Lovely ezen a téren eddig verhetetlen nálam a Baltic Sand kollekciójával :)


Használt lakkok:
Essence #10 glorious aquarius
Miss Sporty Lasting Colour #060
OPI You're So Flippy Floppy

4 megjegyzés:

  1. Nagyon tetszik a Miss Sporty körömlakk.

    VálaszTörlés
  2. Ez a Miss Sporty lakk nekem is megvan és a barátom teljesen egyedül, meglepetésként választotta nekem! :) Nagyon vidám ez a manikűr, bár nem tudom viselném-e. :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Én is csak fél napig hordtam, mert ez inkább a bikinimhez passzol, mint a mostani viseleteim :D
      De annnyira feldobott ez a két élénk szín :)

      Törlés
  3. Nekem is megvan ez a miss sporty, annyira jó színe van. :) Csini lett a manikűr, szeretem az ilyen csillámos átmeneteket. :)

    VálaszTörlés

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...