2015. április 19., vasárnap

Heti zsákmányok :)

Nem nagyon szoktam haulos bejegyzéseket írni, de a hét elején jött egy nagyon várt csomagom, aztán anyától is kaptam pár lakkot és  pénteken az Avonos rendelésem is megjött, szóval sok minden zsúfolódott be erre a hétre. Nekem egytől-egyig feldobták a napjaimat, ezért gondoltam így együtt azért mégis megmutatom őket :)

A hét elején jött meg az egyik facebookos csoportban zsákmányolt Dance Legend lakkom.


Ettől a márkától ez az első szerzeményem, de remélem, hogy nem az utolsó. A színe miatt inkább őszi lakk nekem, de ez nem fog meggátolni abban, hogy áprilisban is viseljem :)

Az Avonos rendelésemben csak két lakk kapott helyet, de azért mutatom a többi dolgot is :)


Orchidea és fekete áfonya illatú tusfürdő, testápoló és testpermet csomag. A három együtt nagyon megérte szerintem. Még nem használtam őket, ezért csak az illatukról tudok nyilatkozni... nagyon fincsi :)


Szintén újdonság számomra ez a bőrradírozó szappan, amit kifejezetten a lábak ápolására fejlesztettek ki. Tengeri algát és apróra zúzott sárgabarackmag-darabkákat tartalmaz. Az illata szokatlan, de friss :)

Közeledik a szandi-szezon, úgyhogy az eddigieknél is nagyobb hangsúlyt kell fektetnem a pedikűrözésre. Remélem ez is segíteni fog benne :)



Parfümből sosem elég, és a katalógus illatosított oldala alapján a Butterfly pont nekem való. Élőben is fincsi, bár a fejillat nekem kicsit túl sok, de szerencsére hamar ellillannak belőle a zavaró tényezők :)

Végezetül pedig a két lakk, amit rendeltem a Sunshine és a Cosmic Blue. A kedvenc sárga lakkom már erősen fogyóban van, ezért mindenképp érett már az utánpótlás. A kék pedig egy nemrég beszáradt és kidobásra ítélt lakkom pótlására kellett. Meg azért mert kék :D


Anyukám külföldön járt a héten és nekem kellett az alatt a pár nap alatt macskaszitterkednem. 
Megkérdezte minek örülnék cserébe a "hatalmas" szívességért. Természetesen körömlakkot mondtam, kár is volt kérdeznie :D


A nyolc lakkból 2 már megvan egy korábbi út eredményeként, de ettől függetlenül mindnek nagyon örültem :) 
Az alsó sorban két duokróm és egy sand hatású lakk kapott helyett. A két b.pretty lakk közül a rózsaszínről tudom, hogy gyengébb a fedése, inkább topperként szoktam használni (ő az egyik akiből immár kettő van) a lilát még nem ismerem.

A felső három lakknak nagyon klassz színe van, igazi tavaszi-nyári lakkok. A "kupakjuk" ráadásul körömdíszítőket rejt magában. A három lakkhoz három féle strasszkövet csomagoltak: pinket, ezüstöt és szivárványosan irizálót.


Ezzel a lakk márkával eddig még nem találkoztam, de nagyon tetszik a kettő az egyben megoldás :D

Már csak azt kellene kitalálnom, melyiket próbáljam ki először  másodszor a Dance Legend után :P

Külön bejegyzést nem akartam szánni neki, de találkoztam a barátnőimmel is, egyikük pedig épp babát vár, túl az első trimeszteren.


Mivel még nem tudtuk a baba nemét, ezért semleges színekkel készítettem egy manit a találkozónkra. A kismamát egyébként egy babanaplóval leptük meg. Nagyon örült neki :)

A manikűr mintáihoz egy BPS és egy Moyou nyomdalemezt használtam :)

4 megjegyzés:

  1. Nagyon jó kis készletre tettél szert!

    VálaszTörlés
  2. De jók azok a külföldi lakkok. :3

    VálaszTörlés
  3. Azok a lakkok :) Várom majd velük a manikűröket :)

    VálaszTörlés
  4. Szép kis zskmány. Alig várom, hogy a gyönyörű Dance Legend körömlakkot lássam a körmeiden.

    VálaszTörlés

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...