2015. április 21., kedd

Look by Bipa Coloured Sand Nail Polish - Nr 1. Glitter lilac

Eddig fel sem tűnt milyen hosszú neve van ennek a lakknak, de most nem is ez a lényeg :)

Nem tudom, olvastátok-e a vasárnapi bejegyzésemet, amiben arról írtam, hogy anyukámtól kaptam pár lakkot ajándékba. Ezek közül ezt a pinkes-lilás-aranyos homoklakkot próbáltam ki elsőnek. 

Hiába nem tavaszi szín, én mégis nagyon szerettem most viselni.

2 réteg, fedőlakk nélkül a 3. napon
Összesen 4 napig volt a körmömön és egész jól teljesített. Képeket csak a 3. napon jutott eszembe készíteni. A két napsütéses kép tehát a 3. napon készült. A mutatóujjamon látszik némi körömvégi kopás, de élőben ez egyáltalán nem volt feltűnő.

2 réteg mindenből, fedőlakk nélkül, a 3. napon

Ez a kép pedig már a negyedik napon készült, szűrt, természetes fényben.
2 réteg mindenből, fedőlakk nélkül, a 4. napon
A lakk egyébként elég sűrű, ahogy azt a homolakkoktól már megszokhattuk. Én két réteget kentem fel belőle, de a türelmetlenebbeknek már egyben is elég lehet, mivel nagyon jól pigmentált. A sötétlila alap tele van arany és pink színű apró csillámokkal. Az üvegben az arany jobban érvényesül mint a körmökön, de így is nagyon szép szerintem. Főleg amikor rásüt a nap :)

A száradása gyors, és lemosni sem volt olyan nehéz mint például a kedvenc Lovely homoklakkjaimat. Szóval nálam abszolút befutó <3

A pink lakk, amivel a gyűrűsujjam körmét festettem ki szintén ebből a csomagból származik. Fedőlakk nélkül két rétegben ő is simán kibírta a 4 napot a körmeimen, pedig főztem-mostam-takarítottam is ez alatt az idő alatt :)



A homoklakk a Bipa saját márkája, amit Ausztriában tudtok beszerezni (sajnos a webshopjuk is csak Ausztrián belülre postáz).
A pink pedig azt hiszem egy Kik-ből van, szóval akár itthon is összefuthattok vele ;-)

3 megjegyzés:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...