2015. április 6., hétfő

Teszt: BP-22 (nyomdalemez)

Mára ismét egy nyomdalemez teszjét hoztam nektek, mégpedig a Born Pretty Store BP-22 "névre" hallgató egyik lemezét.



A tavasz közeledtével egyre gyakrabban nyúlok a virágos és lepkés motívumokat tartalmazó lemezeimhez, ezért mára is egy ilyet választottam. 
A BP-22-es egy újabb generációs lemez. Minőségben bőven lepipálja az elődjeit. A két lepkés motívumot veszi fel a legnehezebben, de ahogy majd a képeken látni fogjátok azért azokkal is lehet boldogulni :)

Sajnos időközben változtattak a mintáin, így a most kapható lemez már csak a két nagyobb motívumot tartalmazza, a kisebbek lecserélték más fajtára. Gondolkoztam rajta, hogy ettől függetlenül mutassak-e velük manikűrt, de mivel már be voltak fotózva, úgy döntöttem miért is ne :)

Az új verzió így néz ki és ITT tudjátok megvásárolni.


Az új lemezen is megtalálható mintákkal fogom kezdeni, de a bejegyzés végén azért a többivel is mutatok manit :)

Kezdjük a sort a bal felső motívummal. Ez volt az első, amit hónapokkal ez előtt kipróbáltam róla. Akkor zöld-arany párosítást választottam.
A manikűrről bővebben ITT olvashatsz
Most pedig egy kék-ezüst kombó mellett döntöttem:

A minta elég nagy ahhoz, hogy minden körmünk egy picit más részletét tartalmazza. Hosszabb körmű lányok is használhatják.


Az alsó minta szintén elég nagy felületű. Két féle manikűrt készítettem vele. Az elsőnél igyekeztem mindig ugyanazt a részletet körömre vinni, a másodiknál pedig próbáltam minél több féle módon nyomdázni vele.

Az első verzió tehát ez

 A manikűr alapja az egyik új Boulevard lakkocskám volt. Nyomdázáshoz alapnak használni annyira nem szerencsés mert egyenetlen picit a felülete, de összességében egy elég vidám kis manikűrt sikerült csinálnom vele.


A nyomdázáshoz két fajta színből készítettem átmentet. A névnélküli Cairuo lakkomból, amivel imádok nyomdázni és egy bogyó színű BYS lakkból (Matte Deep Berry)




A második verzióhoz piros és ezüst lakkot használtam. És ahogy fentebb is írtam, próbáltam minél több féle részletet kiragadni a mintából.


 Használt lakkok:
- Moyra Metal Effect ezüst  Nr304
- Manhattan Quick Dry 44S (a 100 pontos Manhattan szépségcsomagból, amiről ITT írtam)


Ennyi lenne tehát a még mindig aktuális minták bemutatása. Most térjünk rá azokra, amiket lecseréltek.


A pillangós motívumokról egyszerre ejtenék szót, mert nagyjából egyformák a tapasztalataim velük. Ez a két minta a leggyengébb része a lemeznek. Valahol meg is értem, hogy lecserélték őket, de ettől függetlenül nagyon örülök, hogy hozzám még a régi verzió került. Igazából csak a lepkék miatt rendeltem meg annó ezt a lemezt :)



A karcsúbb pillangót különböző színekben vittem fel a körmeimre. Ennél a manikűrnél is elmondható, hogy az új Boulevard lakk nem a legjobb választás nyomdázás alá :)


Használt lakkok:
- Aden
- Rose Nail
- Boulevard

A ducibb pillangót csak egy színben próbáltam ki. Nálam ez a minta teljesített a leggyengébben.


Alapnak itt is az új Boulevard lakkjaim közül választottam. Igen, tudom, már kétszer leírtam, hogy nem jó rá nyomdázni és én mégis erőltetem. De olyan jó színei vannak, hogy mindenképp ezeket akartam a pillangók alá kenni :)



Ezeket a lakkokat használtam a manikűr elkészítésekor:

A "középső" napocska/virág/nemtommitábrázoló motívummal eléggé bajban voltam, mert semmi ötletem nem volt rá, hogy milyen manit készítsek vele. 


Végül ennél is a két fajta színnel nyomdázást választottam. Egyedül kevésnek éreztem volna a körmeimen 1-1 ilyen mintát. Így viszont egész mutatós lett szerintem.



A manikűr alapja az Astor 833-as Wasabi Hint nevű lakkja, ami fél áron landolt a kosaramban a DM polcáról. Régóta tetszett a színe és nagyon megörültem, amikor az akciós kosárkában megláttam :)



Erre nyomdáztam a kedvenc sárga lakkommal, ami ilyen formában nem túl látványos sajnos. Ő a Rimmel Sunny Days egyébként. És ismét előkerült a Cairuo névtelen lakkja, ami annyira jól pigmentált, hogy azt el se hiszem. A metal effectes Moyrák után ez a kedvenc "nemnyomdalakkomamivelnyomdáznilehet" :)



A végére hagytam a kedvenc mintámat, ami azért fura csak, mert elsőre el nem tudtam képzelni, hogy ez valamilyen formában jól fog mutatni a körmömön. Aztán jött a hűűű meg a haaa és rögtön előlépett a kedvenc motívumommá. 


Ezt sajnálom a legjobban, hogy törölték a lemezről. Szerintem hiba volt. Nézzétek csak :)






Használt lakkok:
- Astor Fashion Studio  267 Purple Queen
- Moyra Holographic No256 Orion


Összességében elégedett vagyok a lemezzel. Úgy érzem minden mintája kihasználható. Örülök, hogy megcsináltam ezt a tesztet is, csak azt sajnálom, hogy mire közzéteszem a lemez már nem egyezik a webshopban kaphatóval :( 

2 megjegyzés:

  1. Nagyon tetszik ez a bejegyzés, sok ismerős lakkot látok :D
    Az ebay-en még a régi lemez kapható! ;)

    VálaszTörlés
  2. Csinik lettek. :) A barack "pöttyös" lakkos a kedvencem. :) Nekem is a régi verziójú lemez van meg. :D És a pillangók a kedvenceim róla. :)

    VálaszTörlés

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...