2015. május 7., csütörtök

A tavasz színei - Barack/Korall

Timi színpompás kihívásának következő állomása a barackos és a korallos árnyalatokat foglalja magában.


Én egy korall lakkot választottam és a Moyra holo kollekciójának arany színével kombináltam. A díszítéshez ismét a nyomdázást vettem elő. Ezúttal az egyik zsákbamacskás Born Pretty Store-os lemezemről válaszottam mintát.


Használt lakkok:
Miss Sporty 467
Moyra Holographic No 252 Infinity

Lemez: BP-27

A középső ujjamon elég csúnyán beszakadt a körmöm és a teafilteres módszerrel próbálom megmenteni, eddig el is tudtam rejteni a manikűrökön és élőben ennél sem látszott ennyire. Nem tudom, hogy most mit csináltam rosszul, de sajnos már nincs időm új manit készíteni emiatt. 

Remélem annyira nem zavaró :)


13 megjegyzés:

  1. Én nem vettem észre a teafiltert most sem, csak miután felhívtad rá a figyelmet :). Lakkfüggő, hogy mennyire hozza ki a köröm felületi hibáit, a barázdás körmeimmel már kitapasztaltam ezt :))))

    VálaszTörlés
  2. Milyen teafilteres trükk?? Jaj, nagyon rossz, ha beszakad a köröm. Szép lett mani! Most van itt a holos lakkok ideje, süt a nap :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Én is most próbáltam ki először, de jelentem 2. hete alkalmazom a módszert és még nem szakadt tovább a körmöm. Lassan lenő annyira, hogy szépen meg tudom formázni, de annyira mélyen a tövénél szakadt be, hogy olyan kicsire ha akarom sem tudom levágni mellé a többit mert fájna...

      Na de hogy a módszert is ismertessem: egy réteg színtelen erősítős lakkot felkenek és rálenyomok a köröm szakadása fölé egy pici darab teafiltert és hagyom megszáradni. Aztán húzok rá még egy réteg színtelen lakkot és miután ez is megszáradt picit megreszelem a felszínt, hogy egyenletesebb legyen. De tényleg csak minimálisan :)
      Ezután ugyanúgy kell lakkozni mint az ép körmöket. Nem szakad tovább, nem kell tövig levágni mindet. Szépen lassan le lehet annyira növeszteni, hogy már normális hosszra és formára lehessen igazítani.
      Mondjuk ha homoklakkot kenek fölé, akkor meg sem szoktam reszelni, az érdes felület jótékonyan ápol és eltakar minden felszíni egyenetlenséget :)

      Törlés
    2. Ja azt elfelejtettem mondani, hogy ez alá a mani alá túl nagy darabot vágtam, ráadásul a holo hatás miatt csúnyán megtörik a fény a legkisebb egyenetlenségen is.
      A keddi manikűrömnél is használtam és ott szerintem egyáltalán nem észrevehető :) Az a pinkes-feketés csipkeszerű mintával :)

      Törlés
  3. Pont azt akartam írni mint Szilvi. :) Én sem vettem észre, míg fel nem hívtad rá a figyelmem. :)

    VálaszTörlés
  4. Nagyon kellemes hatással van rám ez a két körömlakknak a kombinációja. Nagyon tetszik.

    VálaszTörlés
  5. Én nem ismerem ezt a trükköt, és nem tűnt fel a beszakadás sem :) nagyon szép lett a manid!!!

    VálaszTörlés
  6. de jól illik ez a barackos szín a moyrával! szerintem még nem is láttam soha ilyen kombót, de tetszik! :))

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Én sem gondoltam, hogy jól állnak egymásnak, csak találomra kentem fel őket :D

      Törlés
  7. Helyes kis manikűr! Nagyon tetszik! ^.^

    VálaszTörlés

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...