2015. május 2., szombat

GoT NAC - House Arryn

A Trónok Harca kihívásunk következő állomása az Arryn ház. Eddig ők okozták a legtöbb fejtörést nekem. Na nem a könyvben, hanem a manikűrt tekintve. Három verzió is készült mire meguntam és a végletekig leegyszerűsítettem az egészet :)



A család jelmondata "Hatalmas, mint a becsület" - nos ez nem adott túl sok ötletet ezért ismét a zászlót hívtam segítségül, ami kék alapon fehér félhold és egy sólyom. 

A sólymokat nagyon szeretem, de sajnos nincs ilyen mintám a megfelelő méretben egyik lemezemen sem, ezért egy másik címer-madarat nyomdáztam a körmömre (BP-27)

A fehér színt most kicsit hanyagoltam és inkább a kékre koncentráltam. Így lett végül egy szimpla csillámos-átmenetes körmöm minimális nyomdadíszítéssel.




Használt lakkok:
Rose Nail ??
Miss Sporty 470
Essence Midnight Date (nyomdázáshoz)


Ez most teljesen OFF lesz, de a sólymokról eszembe jutott egy pár évvel ezelőtti nyaralásunk, amikor részt vettünk egy solymász bemutatóján. 
Ez a kép akkor készült rólam, nincs rajtam smink, a kezem bazinagynak tűnik és a szemem is furán áll, szóval inkább a madarat nézzétek ha kérhetem :P Annyira gyönyörű volt és pille könnyű :)


Na de kanyarodjunk vissza Martin bácsi világához. Nézzétek meg a többiek milyen manikűrt álmodtak meg az Arryn háznak:

5 megjegyzés:

  1. Nagyon szép lett szerintem, a sólyom is gyönyörű :)

    VálaszTörlés
  2. De jó színe van annak a Miss Sportynak! Tetszik a manikűr. Nem kell mindig sminkben lenni, így is szép vagy :) Biztos jó élmény volt tartani a madarat :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Ugye milyen klassz színe van?? Hónapok óta megvan de alig használtam eddig :)

      Törlés
  3. Nagyon tetszik a manikűr. Nagyon helyes vagy a képen, nem kell az a smink!!!

    VálaszTörlés
  4. Nagyon szép ez a kék alap. :3 És szeretem a csillámos átmeneteket is. :) Az madár meg csodaszép. :)

    VálaszTörlés

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...