2015. december 2., szerda

31DC2015 - Day 23 inspred by a movie

Már a kihívás első manikűrjénél tudtam, hogy mára melyik film lesz az inspirációm. A Csillagok háborúja ofkorz :D


A középső ujjam egy stilizált R2-t kapott, a többire pedig simán a csillagos űr, a legvégső határ (ja az már Star Trek) került.

Eredetileg a többi körmömre valamilyen galaxy mintát terveztem, de szerintem úgy már túl sok lett volna és elvonná a figyelmet Arturól, aki a legcukibb robot a Star Wars univerzumban :P
Arról nem is beszélve, hogy a filmekben is csak a távoli csillagok látszódtak az űrbéli jeleneteknél, na meg persze a közeli aszteroida mezők meg az épp legközelebbi bolygó vagy űrállomás, de a galaxisos manikűrökre jellemző szépségeket nem nagyon vonultattak fel a filmvásznon... szóval mondhatni így filmhű az egész. Ugye? Ugye? :)


A képeken is látható legolcsóbb, leggagyibb lakkjaimat használtam hozzá. A fekete lora apró ezüst glittereket tartalmaz, de erre még rámentem egy réteg nagyobb ezüst glittereket tartalmazó átlátszó lakkal (szintén Lora). Sajnos a fedőlakk nem fedte el teljesen a glitterekből adódó egyenetlenséget, ezért a fény furán törik a körmeimen, de ez csak a fényképeknél tűnt fel. Élőben nem volt ilyen zavaró :)

3 megjegyzés:

  1. De jó a kis Artu :) Igen, nem bonyolítják túl az űrt a filmben, meg hát ki tudná leellenőrizni, hogy pont olyan arrafelé az űr vagy sem? :D

    VálaszTörlés
  2. Csillagok háborúja manit még nem láttam de a tiéd nagyon jól sikerült. A fekete lakk csodás.

    VálaszTörlés

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...