2016. február 29., hétfő

ManiCute - Körömdíszek

Az eheti témának a körömdíszeket választottuk. 



Nekem erről a szóról elsőként a különböző strasszok és szegecsek ugrottak be, úgyhogy ebbe az irányba indultam el a manikűr kitalálásakor.

Biztos nem én vagyok az egyetlen, aki rengeteg ilyen kis csecsebecsét felvásárolt, de amikor manikűrözésre kerül a sor elfelejti kikotorni a fiók mélyéről őket. 
Én ráadásul a régi ruháimról (és az ismerőseiméről) is be szoktam gyűjtögetni a lepotyogó mütyüröket. Így a díszeim csak szaporodnak ahelyett, hogy fogynának.

A mai manikűrhöz felhasznált szegecsek egytől egyig régi blúzokról potyogtak le mosás/teregetés közben szóval ez egy nagyon környezetbarát kis díszítés lett :)


Mivel elég nagy díszekről van szó nem akartam túlzásba esni, ezért csak egy-egy körmömre került belőlük.
Hogy mégse legyen unalmas, egy grafitszürke alapot választottam, ami egy olcsó kis Lora lakk. Picit hajlamos a csíkozodásra, de ettől eltekintve nincs rá panaszom :)


A díszeket két réteg színtelen lakkal fixáltam. Sajnos így sem lett mosogatásálló a manikűröm, úgyhogy csak kb fél napig viseltem. De addig sokszor nézegettem :)


Nézzétek meg a többiek munkáit is:

5 megjegyzés:

  1. Ezt a manit így, ahogy van, nagyon szívesen viselném! :)

    VálaszTörlés
  2. Nagyon szép és elegáns a körömdiszítés amit készítettél.

    VálaszTörlés
  3. Csinos! Én el szoktam veszteni ezeket a kis köveket a blúzról, van egy, amin fekete kövek vannak meg egy, aminek a zsebén ezüst kövek, hát érdemes lenne összegyűjteni pedig :( Venni nem szoktam ilyesmit, nem is tudom, miért nem, pedig a picik jól néznek ki, talán nem piszkálnám le őket.

    VálaszTörlés
  4. Csinos lett. :3 Én el tudnám képzelni mindegyik körmön is akár... Persze csak máson. :D Én megőrülnék tőle. :D

    VálaszTörlés

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...