2016. február 1., hétfő

ManiCute - Rózsa

Tavaszcsalogató témával készültünk mára nektek. A cím és a kezdőkép azt hiszem mindent elárul :)


Sokáig nem tudtam milyen manikűrt készítsek mára. Szeretem a virágos motívumokat, de valahogy nem éreztem azt, hogy nekem most rózsákat van kedvem festegetni.


Végül stamping decal technikával készítettem pár virágot. Próbáltam picit elrugaszkodni a szokványos színektől. Azt hiszem sikerült :)


A körmeimet a Moyra No 06-os lakkjával festettem ki, ez adtott az egész francia manikűrnek egy egységesebb alap "körömszínt".

A zöld végeket egy ezeréves Essence lakkal készítettem (39 lime up!). Ennek az üvegnek ez volt az utolsó bevetése. Az alján maradt maszatnyi lakk már használhatatlanul besűrűsödött és feltapadt az üvegre. Fájó szívvel, de búcsút kellett vennem tőle...


A rózsákat a BPL-024 lemezzel készítettem. A feket lakk, amit a nyomdázáshoz használtam a Lovely Gloss like Gel sima feketéje. A szirmokat pedig a Flormar Satin Matte GS10 Curry névre hallgató árnyalatával töltöttem ki.



Ez a két zöld szín így együtt nálam az instant tavasz. Így a tél végén már nagyon kívánja a szemem ezeket az árnyalatokat.

A Flormar lakk színéhez ráadásul az egyik bizsu gyűrűm kövei is passzolnak ;)


Tegnap délután sütött egy picit a nap úgyhogy gyorsan lóttam egy ilyen képet is, hogy lássátok mennyire szépen csillag a Curry :)


8 megjegyzés:

  1. Nagyon tetszik a formabontó szín és a klasszikus minta párosa. Eredeti és mutatós!

    VálaszTörlés
  2. Ötletes ez a színkombináció :) Én is ezt a mintát használtam fel :D

    VálaszTörlés
  3. Valóban nem szokványos színkombináció,de nekem tetszik! Szuper lett!:)

    VálaszTörlés
  4. Tényleg nagyon szépen csillog ez a lakk! Én még pár hónapja Nikkiinél figyeltem fel rá. Kár, hogy nálunk nem kapható. :(
    A gyűrűd meg nagyon tetszik! :D

    VálaszTörlés
  5. Szerintem is szép lett. Nem a szokványos és ez tetszik benne igazán :)

    VálaszTörlés
  6. Zöld rózsa!!! :) Fiú ballagási csokrokba szoktak zöld virágokat rakni, szóval annyira nem természetellenes :) Ez a lemez annyira jó, de már ezeregy lemezem van, sosem használom ki őket :(

    VálaszTörlés

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...